sakemetjb1.jpg wkveld.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG jongensb1.jpg image.jpg terrasmeubilair.jpg mb1kampioen2014.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg jongstejeugdcopy.jpg esmeelooijen.jpg Foto test.jpg veld1.jpg
Handige links
Webcam
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Teamindeling seizoen 2019-2020

4-7-2019


Gedurende afgelopen 2 maanden is door de TC hard gewerkt aan de teamindelingen voor het komend seizoen. Op basis van terugkoppeling van coaches, trainers, gesprekken met betrokkenen en de Hockey Academy, alsook de trainingen en wedstrijden in juni is iedereen ingedeeld. De indelingen zijn te vinden achter de login onder Club, Documenten, Teamindelingen.

De TC heeft haar uiterste best gedaan om teams zo zorgvuldig mogelijk samen te stellen en rekening te houden met voorkeuren versus club- en teambelang. Ondanks deze zorgvuldigheid kan het voorkomen dat een enkele speler toch niet op de juiste plek is ingedeeld. Wanneer dit blijkt uit de eerste trainingen en wedstrijden na de zomervakantie, is het mogelijk dat de TC kleine wijzigingen aanbrengt.

Ten aanzien van trainingen en coaching zijn TC en Hockey Academy nog druk bezig. Tijdens de Grote HCY-dag zondag a.s. zal binnen ieder team geïnventariseerd worden wie interesse heeft om een rol te vervullen. Mede op basis hiervan zullen we ook spoedig met een definitieve invulling voor trainers en coaches komen.

De TC sluit hiermee een eerste stap af in de richting van een nieuw, succesvol en plezierig seizoen. 

Tot zondag!