esmeelooijen.jpg terrasmeubilair.jpg jongstejeugdcopy.jpg mb1kampioen2014.jpg sakemetjb1.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG image.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg jongensb1.jpg veld1.jpg wkveld.jpg Foto test.jpg
Handige links
Webcam
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


HCY aan de slag met gedragsregels in seizoen 2019-2020

6-7-2019

     HCY wil een gezellige en sportieve hockeyclub zijn waar iedereen zich thuis voelt en op een veilige manier kan sporten. Dat kan alleen als alle betrokkenen van HCY weten welke afspraken we met elkaar hebben gemaakt. Maar ook hoe we elkaar actief en op een positieve manier kunnen aanspreken.

 

Iedere hockeyclub heeft op de site wel een overzicht van de gedragsregels staan. HCY wil in het nieuwe hockeyseizoen 2019-2020 echt aan slag met het bekendmaken, uitvoeren en naleven van de gedragsregels. Die gedragsregels gelden voor de spelers, begeleiders, trainers, supporters, ouders/verzorgers maar bijvoorbeeld ook voor de bezoekers aan onze club. 

In het nieuwe seizoen start HCY daarom ook een campagne waarin de gedragsregels voor iedereen duidelijk worden gemaakt. Die campagne wordt zichtbaar op de website, in de nieuwsbrief, op social media en in en om ons clubhuis. We hebben jullie hier wel bij nodig. Want die gezellige en sportieve club kunnen we alleen samen voor elkaar krijgen!