wkveld.jpg terrasmeubilair.jpg Foto test.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg IMG_0963 - Version 2.JPG esmeelooijen.jpg sakemetjb1.jpg jongensb1.jpg veld1.jpg jongstejeugdcopy.jpg mb1kampioen2014.jpg image.jpg
Handige links
Webcam
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Heren veteranen van HCY zijn op zoek naar versterking!

13-8-2019


Op ons mooie sportcomplex midden in de wijk Ypenburg spelen ieder  weekend vele enthousiastelingen hockey. Buiten de jeugd en de senioren zijn er meerdere veteranenteams die dit spelletje vol passie spelen. Ieder heren veteranenteam bestaat uit een gezellige en diverse groep heren die allen de ambitie hebben om elke zondag een goede pot hockey te spelen en daarna met elkaar nog een korte of lange "3de helft” te spelen. Om dit ook volgend seizoen weer mogelijk te maken zijn wij op zoek naar versterking!

Ben je ouder dan 30, heb je hockey ervaring en ben je fysiek in goede conditie (of ben je van plan dit weer op te pakken), dan ben je van harte welkom om met ons de sportieve uitdaging aan te gaan. Ook als je iemand kent die graag wil gaan hockeyen, laat het ons weten. Dus, ben je toe aan een nieuwe boost in zowel je sociale als sportieve leven, dan bieden we graag de mogelijkheid om elkaar te leren kennen tijdens een training zonder enige verplichting.

Met teams in de 2e, 3e en 4e klasse, zowel bij de dames als bij de heren, is elk spelniveau vertegenwoordigd. Dus ongeacht je niveau er is altijd een team waarbij je kan aansluiten. 

Hierbij ben je van harte uitgenodigd om kennis te komen maken! Stuur een mailtje naar [email protected] en kom lekker hockeyen!

Veteranen HCY