mb1kampioen2014.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg jongstejeugdcopy.jpg sakemetjb1.jpg terrasmeubilair.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG Foto test.jpg esmeelooijen.jpg image.jpg jongensb1.jpg wkveld.jpg veld1.jpg
Handige links
Webcam
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


MB2: Picnic Team van de Week

6-5-2019

Afgelopen week is MB2 uitgeroepen tot Team van de Week!

Al de hele competitie zijn de meiden hard aan het worstelen om wat punten bij elkaar te sprokkelen. Ondanks dat dat moeilijk is, blijven ze ervoor vechten en laten ze elke week weer heel leuk spel zien. Heel jammer dat dat niet met wat meer doelpunten wordt beloond, dat zouden ze zeker verdienen. En omdat ze week in week uit weer vol pit op het veld staan en er voor blijven vechten vind ik dat ze deze nominatie absoluut verdienen. In de bijlage een leuke foto van een teamuitje, waar het plezier vanaf spat.

Gefeliciteerd MB2!

Hebben jullie ook een leuke wedstrijd gespeeld? Bleven jullie lachen tijdens de training of de wedstrijd, ondanks de stromende regen? Dan is jouw team misschien wel het sportiefste team van HCY! Alle teams van de A tot de F-lijn zijn van harte uitgenodigd zich aan te melden voor Picnic Team van de week.

HCY is in samenwerking met Picnic op zoek naar het Team van de Week!

Elke week wordt er door PICNIC en HCY een team uitgeroepen tot Team van de Week! Het winnende team krijgt een cadeaubon van 25 euro, vrij te besteden in de app van online supermarkt Picnic. En jullie teamfoto komt op de homepage van HCY.

Wil jij dat jouw team wordt uitgeroepen tot Team van de Week? Nomineer je team, door een mail te sturen naar: [email protected]

Vermeld in dit bericht:

  • Van welk team je bent
  • De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn
  • Een leuke teamfoto
  • E-mail adres van de teammanager