Foto test.jpg jongstejeugdcopy.jpg mb1kampioen2014.jpg veld1.jpg image.jpg jongensb1.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg esmeelooijen.jpg wkveld.jpg sakemetjb1.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG terrasmeubilair.jpg
Handige links
Webcam
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Aandachtspunten ten aanzien van het gebruik van de velden

30-4-2019


Omdat we allemaal willen dat we een veilige en opgeruimde club hebben, weer even een paar puntjes onder de aandacht±
  • De hoekvlaggen moeten bij de eerste wedstrijd geplaatst worden en bij de laatste wedstrijd weer mee van het veld en in het materialenhok worden opgeborgen. Dit is een verantwoordelijkheid van de teams. 
  • Sproeien van het veld gebeurt in de korte tijd tussen 2 wedstrijden op een wedstrijddag, bij warme dagen ook in de rust, maar nooit terwijl er mensen op het veld aan het spelen zijn! Ook bij een training hier graag rekening mee houden.
  • De sleutel van de sproeier is achter de bar tijdelijk te lenen, maar dient direct na aanzetten sproeiers weer retour gebracht te worden.
  • Trainingsmaterialen, doeltjes en banden graag opbergen na een training. Op de velden is hiervoor een uitsparing gemaakt tussen de dug-outs in. Het komt nog regelmatig voor dat nieuwe gebruikers van het veld eerst moeten opruimen voordat ze het veld kunnen gebruiken.
  • Dug-out opruimen - na een wedstrijd of training graag alle afval in de prullenbakken en alle kleding ev,  ook als deze niet van jou zijn mee naar het clubhuis. 
  • Als Elkin of de barcommissie er niet is wordt er géén gebruik gemaakt van het clubhuis. Ook niet als je toevallig een sleutel hebt. Dit geldt niet alleen tijdens vakanties. Wil je toch trainen of gebruik maken van het clubhuis? Neem dan even contact op met de barcommissie.
Neem jouw verantwoording, zodat niet anderen het moeten opknappen of oplossen. Of dat er onnodige kosten gemaakt moeten voor een nieuwe sproeisleutel of aanschaffen van nieuwe hoekvlaggen.