esmeelooijen.jpg jongensb1.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg IMG_0963 - Version 2.JPG sakemetjb1.jpg jongstejeugdcopy.jpg mb1kampioen2014.jpg image.jpg wkveld.jpg terrasmeubilair.jpg veld1.jpg Foto test.jpg
Handige links
Webcam
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Supergeslaagde Super Sunday!

11-4-2019


Mooier weer hadden we niet kunnen wensen op deze feestelijke dag! De zon scheen héérlijk op de velden van onze mooie club. En er werd heel wat gehockeyd: van een clinic voor de jeugd vanaf D, internationale wedstrijden door E- en F-jeugd tot de wedstrijden van onze drie seniorenteams. Daarnaast waren er lekkere versnaperingen. Maaike, Menthe, Ellemiek, Lotte en Carlijn van de MC6  maakten héérlijke suikerspinnen en popcorn en de gratis taarten gebakken door de damesteams en de broodjes Angus burger gingen er goed in bij de supporters! 

De toto werd ingevuld en de jeugd kon de snelheid van hun slag laten meten bij de Volvo snelheidsmeter. Het bleef nog lang gezellig op het terras en er was een spetterend feest met DJ Nijkie! We danken alle vrijwilligers en onze sponsoren voor het mogelijk maken van deze prachtige dag!De prijswinnaars Super Sunday!

Volvo snelheidsmeter:
Grote prijs voor de hoogste snelheid: Alexander Kranendonk (98 km)

Kleine prijs per leeftijdscategorie:
Jongens C: Loet Soesman JC1 (97 km)
Meisjes C: Gunvor Janssen MC1 (82 km)
Jongens D: Floris Willem Rap JD2 (92 km)
Meisjes D: Femke Nijveld MD5 (89 km)
Jongens E: Guus Soesman JE1 (75 km) 
Meisjes E: Victoria Goense ME1 (82 km)

Toto:
Wedstrijd dames 1: Victor ten Wolde
Wedstrijd heren 1: Amber Meijer
Wedstrijd dames 2: Lotte Brinkers

Prijzen zijn op te halen aan de bar bij Elkin van Leeuwen.