2016_1211_11151400(2).jpg Foto test.jpg terrasmeubilair.jpg image.jpg mb1kampioen2014.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG wkveld.jpg jongensb1.jpg jongstejeugdcopy.jpg veld1.jpg esmeelooijen.jpg sakemetjb1.jpg
Handige links
Webcam
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Gelijkspel dames 1 tegen de nummer 2 van de ranglijst

10-4-2019


Op Super Sunday stond weer een belangrijke wedstrijd op het programma. Er werd gespeeld tegen de nummer 2 van de poule, Berkel en Rodenrijs Dames 1. Na een opkomst met de toppers uit de F- en E-jeugd als line up en onder aanmoediging van onze supporters ging de wedstrijd goed van start. Het was een spannende pot, met kansen over en weer. De verdediging van dames 1 hield echter zeer goed stand en uitblinkster Iris Molier wist het Berkel een aantal keer nét te lastig te maken om de bal zuiver op het goal te schieten. Onze invalster keepster Rebecca van der Meer verzette weer goed werk en hield ook vandaag de nul. Aan de andere kant van het veld lukte het net niet om kansen af te maken, zodat de wedstrijd eindigde in 0-0. 

Toch weer een puntje erbij en een goede prestatie tegen de nummer 2 van de poule. Volgende week spelen de dames uit bij de koploper Westland dames 1.