image.jpg sakemetjb1.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg mb1kampioen2014.jpg Foto test.jpg terrasmeubilair.jpg jongensb1.jpg veld1.jpg wkveld.jpg esmeelooijen.jpg jongstejeugdcopy.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG
Handige links
Webcam
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Mini van de week: David Verheul (JF3)

7-4-2019
Wat een geweldige dag; Super Sunday op HCY en dan ook nog de Mini van de Week mogen zijn bij de Heren 1. 
Het begon al geweldig bij de voorbespreking, daarna mee mogen doen met de warming up maar het inslaan van de keeper was een hoogtepunt. De Heren 1 slaan wel wat harder (en hoger) dan wij bij de JF3 en toen een bal mijn bovenbeen raakte was ik dan ook even aangeslagen, maar de Heren 1 waren zo aardig dat ik al snel weer over de eerste schrik heen was en met de Heren 1 het veld kon oplopen. Ik mocht zelfs afslaan. 

Ik had het idee dat de Heren van Thor mij doorlieten maar de keeper kwam echt op mij afrennen en toen scoorde ik met een "panna”! De rest van de wedstrijd heb ik vol belangstelling naar de Heren 1 gekeken, wat zijn ze toch goed! 

Het werd uiteindelijk zelfs 8 (+1)-0. Ik kon niemand als beste aanwijzen want ik vond ze allemaal "skills” hebben. Ik heb een paar tips opgepikt, zeker ook tijdens de rust in het clubhuis maar die deel ik alleen met mijn eigen team komende woensdag op de training. Na het eindsignaal mocht ik op de rug van een van de Heren (ik weet zijn naam even niet meer maar hij lijkt op Dolberg) een rondje om het veld maken. Ik kreeg nog een stuk taart en twee super gave cadeaus die ik zeker meeneem naar school om te laten zien. 


Echt enorm bedankt voor deze geweldige middag! Groet van David.