jongensb1.jpg image.jpg mb1kampioen2014.jpg wkveld.jpg terrasmeubilair.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG Foto test.jpg esmeelooijen.jpg sakemetjb1.jpg jongstejeugdcopy.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg veld1.jpg
Handige links
Webcam
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


J8E2: Picnic Team van de Week

8-4-2019

Afgelopen week J8E2 uitgeroepen tot Team van de Week!

Teamplayers
Deze competitie zijn de jongens van J8E2 nog ongeslagen. Door mooi teamwork zorgen ze elke week weer voor een mooi resultaat. Scoren als team gaat boven zelf scoren. De speler die die week boven zichzelf is uitgestegen mag zich dan een week lang de trotse eigenaar noemen van de Man of the Match-trofee. Een eer die ze graag te beurt valt. De jongens zijn afgelopen jaar enorm gegroeid, mede dankzij de leuke en leerzame trainingen van Maarten en Robin! Ga zo door Adam, Art Jin, Chrétien, Hein, Hidde, Matz, Raphael, Sebastian, Stian, Tijmen, Timo, Tycho!

Gefeliciteerd J8E2!

 

Hebben jullie ook een leuke wedstrijd gespeeld? Bleven jullie lachen tijdens de training of de wedstrijd, ondanks de stromende regen? Dan is jouw team misschien wel het sportiefste team van HCY! Alle teams van de A tot de F-lijn zijn van harte uitgenodigd zich aan te melden voor Picnic Team van de week.

HCY is in samenwerking met Picnic op zoek naar het Team van de Week!

Elke week wordt er door PICNIC en HCY een team uitgeroepen tot Team van de Week! Het winnende team krijgt een cadeaubon van 25 euro, vrij te besteden in de app van online supermarkt Picnic. En jullie teamfoto komt op de homepage van HCY.

Wil jij dat jouw team wordt uitgeroepen tot Team van de Week?

Nomineer je team, door een mail te sturen naar: [email protected]

Vermeld in dit bericht:
- Van welk team je bent
- De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn
- Een leuke teamfoto
- E-mail adres van de teammanager