5. H1 Silvercup 2018 04.jpg 14. veld1.jpg 7. Hockeymeisje 01.jpg 12. Hockeymeisje 02.jpg 9. H1 Silvercup 2018 05.jpg 3. H1 Silvercup 2018 03.jpg 13. H1 Silvercup 2018 07.jpg 2. Foto vlag.jpg 4. mb1kampioen2014.jpg 1. H1 Silvercup 2018 01.jpg 11. H1 Silvercup 2018 06.jpg 8. terrasmeubilair.jpg 6. esmeelooijen.jpg 15. H1 Silvercup 2018 08.jpg 10. Foto benen.jpg
Handige links

Crowdfunding
Mobiele Tribune

Klik hier om te doneren
Webcam
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Wedstrijdplanning Concept!

8-2-2019
De zaalperiode is bijna af, de laatste wedstrijden nog te spelen en dan weer op naar het veld!

De Wedstrijdplanning wordt nu in concept zichtbaar voor iedereen, echter staat nog niet vast! Bevestigingen van verplaatsingen moeten nog binnenkomen en ten gevolge daarvan kan er nog iets geschoven moeten worden. 

De wedstrijden die naar de zondag kunnen, zijn er beduidend minder dus het kan goed mogelijk zijn dat je team nog een keertje op de zondag er op staat. Helaas hebben andere clubs er een veld bij en wij niet dus het schuiven naar zondag zal nog steeds aan de orde zijn.

Inval

Bij het plannen wordt rekening gehouden met mogelijkheden tot inval van andere teams. De onderlinge verschillen in competitieklasse waarin gespeeld wordt, liggen nu in bepaalde lijnen wat verder uit elkaar. Let daar op bij het uitvragen van inval.

Oorzaak ligt in het feit dat de KNHB het competitiemodel omgebouwd heeft tot een kerstboom met weinig poules in de punt van de boom, brede middentakken en een kleine 6e extra klasse vlak bij de stam. Dit betekent concreet dat alle poules zoveel mogelijk gelijkwaardig zouden moeten zijn qua indeling. Aan jullie om te bewijzen dat dit systeem kloppend is ;) of niet door middel van met veel plezier mooie hockeywedstrijden te gaan spelen!

DWF 

Het DWF wordt al beter ingevuld, een heel aantal invulproblemen is al opgelost maar ook een aantal nog niet. Blijf in ieder geval eea direct na je wedstrijd afronden zodat al jullie uitslagen verwerkt kunnen worden door de Bond. Bij problemen stuur gerust een mailtje dan zoeken we naar een oplossing.

Zodra de planning definitief volgt nader bericht!

Birgitte Kok-Coers,
Wedstrijdsecretaris HC Ypenburg