15. H1 Silvercup 2018 08.jpg 12. Hockeymeisje 02.jpg 1. H1 Silvercup 2018 01.jpg 14. veld1.jpg 13. H1 Silvercup 2018 07.jpg 11. H1 Silvercup 2018 06.jpg 4. mb1kampioen2014.jpg 2. Foto vlag.jpg 5. H1 Silvercup 2018 04.jpg 6. esmeelooijen.jpg 3. H1 Silvercup 2018 03.jpg 8. terrasmeubilair.jpg 10. Foto benen.jpg 9. H1 Silvercup 2018 05.jpg 7. Hockeymeisje 01.jpg
Handige links

Crowdfunding
Mobiele Tribune

Klik hier om te doneren
Webcam
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Nieuws van de zaalcommissie

27-1-2019
Het zaalseizoen loopt alweer tegen het eind. We hopen dat alle teams lekker aan het spelen zijn en vooral veel plezier hebben.

DWF
Vanuit de zaalcommissie willen we nog een paar dingen aanstippen. Zo is er natuurlijk het nieuwe DWF. Daar zijn helaas wat opstartproblemen mee. Achter de schermen wordt er bij de KNHB hard gewerkt om alle issues zo snel mogelijk op te lossen. We hebben begrepen dat het komend weekend verder verbetert zou moeten zijn.

Een punt van aandacht in de zaalperiode is het feit dat de scheidsrechters door de teams worden aangewezen en niet bij ons bekend zijn. In de mails aan de teammanagers en coaches staat de scheidsrechterscode. Tevens staan de codes in de LISA app. Willen jullie er ajb voor zorgen dat de scheidsrechters de codes krijgen en er zorg voor dragen dat zij de wedstrijd zo snel mogelijk afronden?
 
En tot slot hierover, zorg ervoor dat de namenlijsten voorafgaand aan de wedstrijd zijn ingevuld, zodra iemand heeft afgerond is dat nl niet meer aan te passen!

Trainers
In het trainingsschema hebben we alle teams van een trainer kunnen voorzien. We weten dat trainers altijd hun best doen om vervanging te regelen als zij een keer niet kunnen, maar dat lukt niet altijd. We hebben helaas geen voorraad trainers beschikbaar, tijd en afstand is vaak een lastige factor. 

In dat kader hebben we ook nog een oproep. Door gewijzigde schoolroosters zijn er een paar trainers die geen training meer kunnen geven. 
 We zijn op zoek naar mensen die op woensdag 6 en 13 februari een training kunnen geven in de TU Delft. Het gaat om een aantal jongens en meisjes E-teams. Tijd van 15.30 – 18.00 uur. Een tweede gat dat is gevallen in de planning is de vrijdagmiddag in Piet Vink, van 15.45 tot 17.00 uur. WE zoeken een trainer voor de JE2. Als je deze teams kan trainen horen we graag van je via zaalcommissaris @ hcypenburg.nl

Woensdagmiddag TU Delft wijziging aanvang trainingstijd
We hebben ook begrepen dat de trainingen op woensdagmiddag in de TU Delft wat krap in de tijd zitten met het leggen en opruimen van de balken en de doelen. We hebben kunnen regelen dat we de zaal een half uur eerder kunnen gebruiken. Dit betekent dat ME6, ME&, ME9, ME10, M8E5 en ME8 balken kunnen gaan leggen om 15.30 en starten met de training om 15.45. De JC3, MD4, JE3, JE4, M8E3 en M8E4 trainen dan van 16.45 – 17.45. Dan is er nog een kwartier om de balken en doelen weer op te ruimen. Er zijn nog 2 trainingen in de TU Delft, op 4 en 13 februari.

Wedstrijdplanning
Helaas is gebleken dat de wedstrijden wederom heel strak gepland zijn in de zalen. Dat merken we bij de eerste wedstrijden van de dag in de zaal, wanneer blijkt dat de zaal pas een kwartier voor aanvang van de wedstrijd beschikbaar is, maar ook als er later op de dag na een andere sportactiviteit wordt begonnen. Wacht tot de andere activiteit is afgelopen voor je de balken gaat leggen, de beheerder is meestal alleen uitvoerder en niet iemand die dit voor je kan veranderen. De discussie aangaan heeft dan ook weinig zin. De KNHB huurt centraal zalen in voor de wedstrijden en omdat een ruimere planning meer geld kost is hiervoor gekozen.
Wanneer er onlogische en onhandige situaties voordoen wil de zaalcommissie dit graag zo snel mogelijk horen op het bekende mailadres zaalcommissaris @ hcypenburg.nl. Daarnaast graag ook aangeven op het DWF. Zo krijgen wij en de KNHB een beter inzicht in waar de knelpunten zitten. Alvast bedankt!

Zaalkampioenen SAVE THE DATE!!
Tot slot, op 10 maart worden de zaalkampioenen gehuldigd tijdens de ‘kick-off van het buitenseizoen-borrel’. Informatie hierover volgt, maar noteer deze datum alvast in de agenda! En nog een tip: zorg voor een leuke teamfoto van je zaalteam in de komende weken!

Veel succes en plezier tijdens de laatste zaalweken!

De zaalcommissie