2016_1211_11151400(2).jpg hagel.jpg esmeelooijen.jpg rijp.jpg wkveld.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG sakemetjb1.jpg image.jpg veld1.jpg jongensb1.jpg mb1kampioen2014.jpg jongstejeugdcopy.jpg terrasmeubilair.jpg
Handige links
Webcam
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


1, 2, 3, HCY Goooooo!

3-1-2019
 
We bevinden ons in de laatste fase van HCY Go. 
Er is de afgelopen weken zeer hard gewerkt door alle leden van HCY Go om de doelstellingen te behalen: het werven van kandidaten voor een nieuw bestuur en de technische commissie en het opstellen van aanbevelingen die kunnen worden meegegeven aan het nieuwe bestuur. 
In de loop van het proces is besloten alleen kandidaten voor het nieuwe bestuur te werven en de invulling van de functie van de leden van de technische commissie aan het nieuwe bestuur over te laten. Het is gelukt kandidaten voor de bestuursfuncties te werven en de aanbevelingen zijn opgesteld naar aanleiding van de ledenenquĂȘte en diverse interviews met commissie-leden en (oud-)bestuursleden. 

In de week van 17 december hebben er diverse gesprekken plaatsgevonden met kandidaten en in de eerste week van januari zullen een aantal kandidaten bij elkaar komen voor een eerste kennismaking. HCY Go is hoopvol en heeft er vertrouwen in dat zij na deze kennismaking met elkaar een bestuur willen vormen zodat zij in de ALV in januari kunnen worden voorgedragen. De datum wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.   
      De namen van de kandidaten en de aanbevelingen van HCY Go zullen voor de ALV tezamen met de agenda aan alle leden worden gecommuniceerd. 

Er is tot 7 januari nog steeds de mogelijkheid om je aan te melden voor een bestuursfunctie. Heb je interesse of wil je meer informatie? De wervingsprocedure van HCY Go is reeds afgerond, maar je kunt je daarvoor nog direct aanmelden bij het huidige bestuur: [email protected] .