11. H1 Silvercup 2018 06.jpg 2. Foto vlag.jpg 14. veld1.jpg 13. H1 Silvercup 2018 07.jpg 10. Foto benen.jpg 4. mb1kampioen2014.jpg 15. H1 Silvercup 2018 08.jpg 12. Hockeymeisje 02.jpg 5. H1 Silvercup 2018 04.jpg 3. H1 Silvercup 2018 03.jpg 1. H1 Silvercup 2018 01.jpg 9. H1 Silvercup 2018 05.jpg 8. terrasmeubilair.jpg 7. Hockeymeisje 01.jpg 6. esmeelooijen.jpg
Handige links
Webcam
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Silvercup wedstrijd Heren 1 laat zien dat HCY leeft!

6-12-2018Afgelopen vrijdag speelden onze heren 1 in de vierde ronde van de Silvercup tegen IJssel H1. Een geduchte tegenstander omdat dit team 2 klassen hoger speelt dan onze heren en daar ook nog eens aan kop gaat in de poule. Deze belangrijke wedstrijd werd bijgewoond door ruim 500 supporters van beide teams. Zowel jong als oud was naar de club gekomen om onze cupfighters aan te moedigen!

Initiatiefnemers van de taskforce HCY Go hadden op korte termijn allerlei activiteiten rondom de wedstrijd georganiseerd. Er waren wedstrijdboekjes gemaakt en de wedstrijd werd opgeluisterd door DJ Nijkie met muziek en zijn commentaar. Verder werd er gratis chocomel en glühwein uitgeschonken. De sfeer zat er vanaf het begin al heel goed in en de supporters van beide partijen trokken alles uit de kast om hun teams te supporten met vuurwerk in de kleuren van hun clubs bij de start van de wedstrijd. De jongens van JD3 en JD4 liepen samen met onze cupfighters het veld op waarna de strijd van start ging.


De eerste helft leek het een moeilijke wedstrijd te worden voor HCY. Ondanks behoorlijk wat kansen voor Ypenburg was het namelijk IJssel dat met 0-2 de rust in ging. Na de rust kwam echter een zeer strijdlustig Ypenburg het veld op dat in de kleedkamer op scherp was gezet door hun coach en trainer Frank Barendregt en Maarten Schoemaker. Hun inzet werd snel beloond met doelpunten door strafcornercanon Max Vergouwen en Mr. Biceps himself: Thijmen van Tongeren. Ypenburg kwam weer op gelijke hoogte: 2-2. 


De beslissing moest uiteindelijk komen uit de shoot-outs. IJssel wist deze helaas beter te benutten waardoor de heren werden uitgeschakeld voor de Silvercup.

Al met al was dit gelijkspel toch een zeer knappe prestatie van onze heren en was de sfeer na de wedstrijd er niet minder om. DJ Nijkie zorgde dat de afterparty snel op goed op gang kwam en de partijen flink gingen feesten. Ook kon er genoten worden van een bittergarnituur, aangeboden door sponsor Rotsvast. Door de prestatie van heren 1, de steun van de supporters en de inzet van vele vrijwilligers en onze barman Elkin werd dit een fantastische avond waarop duidelijk te zien was dat HCY leeft!!!

Klik op deze twee links voor meer foto’s:
www.goo.gl/BdrkMJ
www.goo.gl/tyBEUx