hagel.jpg terrasmeubilair.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG esmeelooijen.jpg veld1.jpg sakemetjb1.jpg image.jpg wkveld.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg jongensb1.jpg mb1kampioen2014.jpg jongstejeugdcopy.jpg rijp.jpg
Handige links
Webcam
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Mini van de week: Mees Koenders (JF3)

6-11-2018


Zondag 4 november was het dan eindelijk zover, Mees Koenders mocht een middag mee met de grote jongens van Heren 1. 

Bas van Heren 1 stond al klaar om Mees op te vangen en hij mocht meteen mee naar boven voor de wedstrijdbespreking. Wij mochten er als ouders niet bij zijn maar van Mees begreep ik dat de jongens serieus de tactieken doornemen met elkaar. 

Na de bespreking leerde Bas nog wat trucjes aan Mees. Daarna hup het veld op en meedoen met de warming up. Mees liet zich niet kennen en deed de hele warming up mee;-). Nadat de keeper was ingeslagen, was het dan eindelijk tijd voor het echte grote moment: de afslag. Mees genoot er zichtbaar van en deed nog even extra lang over zijn doelpunt. 

Tijdens de wedstrijd zat Mees bij ons en keek goed hoe de jongens het deden. Zowel tijdens de rust als na de wedstrijd werd Mees door de jongens er weer snel bij geroepen om mee te praten en vooral heel veel te genieten van hoe serieus de jongens van Heren 1 bezig waren met hun wedstrijd. De Heren 1 won met dikke cijfers, 6 tegen 1. 

Mees heeft ontzettend genoten en was heel blij met de mooie verassingen die hij kreeg. Toen Mees naar bed ging, vroeg hij mij nog om pen en papier want hij wilde nog wat tekenen. Toen ik later op de avond nog even kwam kijken had Mees de opstelling van zijn team getekend, een dobbelsteen 5 en de keeper, inclusief de pijlen wie naar wie zou moeten spelen. Dus ja Mees heeft echt een super gave middag gehad en veel geleerd van een enorm leuk en gastvrij team. Dank aan alle jongens van Heren 1 en Mees komt jullie zeker nog een keer aanmoedigen! Echt leuk, ook wij ouders hebben genoten!