11. H1 Silvercup 2018 06.jpg 13. H1 Silvercup 2018 07.jpg 15. H1 Silvercup 2018 08.jpg 1. H1 Silvercup 2018 01.jpg 14. veld1.jpg 2. Foto vlag.jpg 12. Hockeymeisje 02.jpg 7. Hockeymeisje 01.jpg 10. Foto benen.jpg 8. terrasmeubilair.jpg 6. esmeelooijen.jpg 9. H1 Silvercup 2018 05.jpg 4. mb1kampioen2014.jpg 5. H1 Silvercup 2018 04.jpg 3. H1 Silvercup 2018 03.jpg
Handige links
Webcam
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


HCY gaat internationaal

7-11-2018
Soms komt er zo'n leuke uitnodiging binnen ..en zo stonden er na wat heen en weer ge-mail en organisatie om de contacten te leggen de afgelopen weken allemaal Britten bij ons op de velden om mooie potjes te spelen tegen onze jeugdteams. In de herfstvakantie maar liefst vier gastteams uit Warminster om tegen onze JC3, JB3, JB2, JA2 en een enkele speler uit JC2 te spelen. Ervaringen als 'onder de indruk van hun snelheid, leuke potjes gespeeld en hoe leuk het was om ook de jongensteams onderling te combineren al was t wel even een puzzel en wat zijn die engelsen beleefd ;)' kwamen voorbij.

Op de donderdag in diezelfde week ons MA3 en MA2 tegen St Georges ook hier plezier, mooi hockey en gezelligheid voor en na de wedstrijden tijdens het eten, een mooie ervaring rijker!

31 oktober speelde ons MB5 tegen de welsh oftewel een team uit Wales met een briljant mooi onverstaanbaar taaltje waar we van genoten hebben. Ervaringen vanuit de welsh: wat zijn wij hartelijk ontvangen en wat een goeie match, jammer dat we verloren hebben. Vanuit MB5: Yeaah we hebben als team geknald & moeten we vaker doen! en iets met rokjes vd welsh die te lang in de was hadden gezeten wat leidde tot veel vermaak :) 

Helaas voor ons MB4 had de organisator aan de kant van de britten een dubbele boeking gemaakt en ging hun wedstrijd niet door, wat hebben we met z'n allen gebaald want wat hadden we er zin in, maar wat in t vat zit verzuurt niet!

Zondag 4 november 's morgens (veel te) vroeg ons MB3 tegen Tudor, en daarop aansluitend een combiwedstrijd van ons MB1 en MB2 tegen een aangepaste versie van ook het Tudor team. Goed te zien dat onze meiden net zo makkelijk bij de Britten meespelen als bij hun eigen team al was t wel even ..wat zegt die engelse coach nu, maar dat verdween rap in mooi hockey. Onze Tudor vrienden hadden een spelerstekort opgelopen door hun te volle programma en complimenten aan alle meiden voor de flexibiliteit om het te helpen oplossen! En wie had gedacht dat die keepsters zulke vlotte spelers zijn als vliegend element, TOP meiden!

Bijgaand van alle teams een kleine impressie hoe leuk het was! Alle bezoekende teams hadden voor ons een aandenken en wij hebben vol trots ons HCY vaantje aan hen meegegeven. De uitnodigingen om meer van dit soort interland wedstrijden te kunnen spelen vlogen ons om de oren en ik wil iedereen die hierover nadenkt vragen even te mailen om de gelegde contacten goed te kunnen inzetten.Dank aan iedereen die geholpen heeft om dit allemaal mogelijk te maken, van Elkin voor het lekkere eten en goede verzorging tot en met coaches, teammanagers, scheidsrechters, ouders en natuurlijk alle spelers om en tijdens de wedstrijden. Het was een plezier om jullie zoveel plezier te zien hebben :) Voor herhaling vatbaar! 

Zie ook het fotoboek voor alle foto's!

Jullie Wedstrijdsecretaris,
Birgitte Kok-Coers