jongstejeugdcopy.jpg jongensb1.jpg esmeelooijen.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG rijp.jpg wkveld.jpg mb1kampioen2014.jpg terrasmeubilair.jpg veld1.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg hagel.jpg image.jpg sakemetjb1.jpg
Handige links
Webcam
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


MD5: Picnic Team van de Week

7-11-2018


Afgelopen week is MD5 uitgeroepen tot Team van de Week! 

Als net startende hockeyers, 16 super meiden, enthousiast het veld op gaan en ook er net zo enthousiast met een glimlach en vrolijk afkomen, zelfs al was de tegenstander ons de baas, dan ben je Top! 

Gefeliciteerd MD5!

Hebben jullie ook een leuke wedstrijd gespeeld? Bleven jullie lachen tijdens de training of de wedstrijd, ondanks de stromende regen? Dan is jouw team misschien wel het sportiefste team van HCY! Tot nu toe hebben we alleen inzendingen gehad van meiden teams! Heeft HCY ook sportieve jongensteams of misschien wel sportieve senioren rondlopen op de club? Dus ook junioren, senioren en Veteranen teams zijn van harte uitgenodigd om hun team te nomineren.
HCY is in samenwerking met Picnic op zoek naar het Team van de Week! 
Elke week wordt er door PICNIC en HCY een team uitgeroepen tot Team van de Week! Het winnende team krijgt een cadeaubon van 25 euro, vrij te besteden in de app van online supermarkt Picnic. En jullie teamfoto komt op de homepage van HCY.

Wil jij dat jouw team wordt uitgeroepen tot Team van de Week?
Nomineer je team, door een mail te sturen naar: [email protected] 
Vermeld in dit bericht:
-Van welk team je bent
-De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn
-Een leuke teamfoto 
-E-mail adres van de teammanager