hagel.jpg veld1.jpg wkveld.jpg sakemetjb1.jpg mb1kampioen2014.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG 2016_1211_11151400(2).jpg rijp.jpg terrasmeubilair.jpg jongstejeugdcopy.jpg esmeelooijen.jpg jongensb1.jpg image.jpg
Handige links
Webcam
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Bestuur van HCY treedt af

31-10-2018

Het bestuur van HCY treedt af. Directe aanleiding is het gebrek aan vertrouwen en de negatieve sfeer tijdens de laatste ALV. De club heeft een aantal toekomstbepalende beslissingen te nemen en het huidige bestuur verwacht niet dat het de ruimte en medewerking krijgt om dit in goede banen te leiden. En minstens zo belangrijk, de mogelijkheid om haar taken met plezier uit te kunnen voeren.

 

Het huidige bestuur heeft daarom besloten ruimte te maken voor een nieuw bestuur dat met steun van de ALV en met hulp van vrijwilligers voortvarend aan de gang gaat met het bepalen van de koers en het afronden van de projecten waar het huidige bestuur mee is gestart. Belangrijkste hiervan zijn de realisatie van de blaashal, de projecten ter verbetering van de accommodatie en de evaluatie van het hockeytechnisch beleid. 

 

Op de volgende ALV (op maandag 5 november) wordt de procedure voor het vormen van een nieuw bestuur toegelicht. Het bestuur roept alle meerderjarige leden en wettelijke vertegenwoordigers van minderjarige leden op aanwezig te zijn op deze voor HCY belangrijke avond.