11. H1 Silvercup 2018 06.jpg 14. veld1.jpg 5. H1 Silvercup 2018 04.jpg 8. terrasmeubilair.jpg 15. H1 Silvercup 2018 08.jpg 2. Foto vlag.jpg 13. H1 Silvercup 2018 07.jpg 1. H1 Silvercup 2018 01.jpg 3. H1 Silvercup 2018 03.jpg 6. esmeelooijen.jpg 4. mb1kampioen2014.jpg 9. H1 Silvercup 2018 05.jpg 10. Foto benen.jpg 12. Hockeymeisje 02.jpg 7. Hockeymeisje 01.jpg
Handige links
Webcam
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Technische Commissie door onderbezetting gestopt

14-10-2018


De afgelopen maanden hebben wij hard gezocht naar uitbreiding van de technische commissie (TC). De commissie is zwaar onderbezet en meerdere lijnen hebben geen lijncoördinator. Het was daardoor helaas niet mogelijk om een goede uitvoering te geven aan het technische beleid, mede omdat de zittende leden ook nog als trainer voor meerdere teams actief zijn. Te weinig handen en te veel werk. En dat is jammer, maar begrijpelijk. 

Helaas hebben we ook moeten constateren dat leden en ouders niet reageren om de openstaande vacatures van lijncoördinatoren als vrijwilliger op te vullen. Het bestuur en de technische commissie hebben daarom in goed onderling overleg besloten om de werkzaamheden van de commissie te stoppen zodat de focus van de huidige commissieleden op het veld kan worden gelegd. De jongste jeugd commissie is op sterkte en verricht uitstekend werk. Zij blijft gewoon actief.

Het bestuur zal de komende periode bekijken of en hoe er een oplossing kan worden gevonden. Hierbij willen we ook proberen om met alle trainers en coaches om de tafel te gaan zitten om te bekijken hoe we de lopende zaken kunnen organiseren. Renée Hoiting en Erik Groenewegen zullen het bestuur hierbij ondersteunen, met name in de communicatie met coaches en trainers. 
 
Het is echter niet zo dat het bestuur de taken van de TC overneemt. Vanuit het bestuur zal de focus liggen op de evaluatie van het huidige Hockey Technisch Beleidsplan en het opstellen van een Hockey Technisch Beleidsplan voor 2019-2024. Hierbij zal o.a. worden nagedacht over een nieuwe opzet en structuur van de TC. Het bestuur heeft de huidige TC-leden gevraagd hier ook aan bij te dragen, maar uiteraard is elke hulp van onze leden hierbij nodig en zeer welkom. Het plan zal worden gepresenteerdop de ALV van mei 2019.

Het bestuur wil Maarten Schoemaker, Joerie van Reeth, Thomas van Meerten, Erik Groenewegen en Renée Hoiting hartelijk bedanken voor hun inzet binnen de Technische Commissie. Wij zijn blij met de inzet en hulp van Erik en Renée om de lopende zaken goed te blijven afhandelen, en met de inzet van Maarten, Joeri en Thomas als trainer en coach van meerdere teams!
 
Heb je vragen, of wil je meedoen? Mail je reactie dan naar [email protected]

Rob van Stigt, bestuurslid HTZ
Jean Olthof, voorzitter