hagel.jpg jongensb1.jpg wkveld.jpg rijp.jpg terrasmeubilair.jpg mb1kampioen2014.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg jongstejeugdcopy.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG esmeelooijen.jpg sakemetjb1.jpg veld1.jpg image.jpg
Handige links
Webcam
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Eerste info over de zaalhockey!

11-10-2018


Over een paar weken gaat het zaalhockey seizoen alweer van start!

Een hele korte update van de zaalcommissie. 

Er wordt achter de schermen alweer hard gewerkt aan het zaalhockey seizoen. Net als vorig jaar is vooral het trainingsschema weer een lastige puzzel die gelegd moet worden. Zodra we iets over het trainingsschema en -locaties kunnen zeggen zullen we dat direct communiceren.  

Vorige week hebben we alle teams ingeschreven, op districtsniveau wordt nu hard gewerkt aan de indeling. Vanuit HCY doen er komend seizoen 14 Jongste Jeugd teams mee, 40 juniorenteams en 6 misschien 7 seniorenteams. De seniorenteams zullen spoedig het inschrijfgeld van 250 Euro per team aan HCY moeten betalen. Zaalhuur en training is tevens voor eigen rekening, de zaalcommissie kan helpen met het aanwijzen van trainingslocaties. 

De trainingen in de zaal beginnen in de week van 26 november. Voor die tijd organiseren we een informatie-avond voor teammanagers, coaches en scheidsrechters evenals een train-de-traineravond. Ook zal er, net als vorige jaren, een zaalclinic komen voor de 1-jaars E-teams die voor het eerst de zaal ingaan. Deze vindt plaats op zondag 25 november. Het exacte schema wordt later bekend gemaakt.

Het eerste competitieweekend in de zaal is het weekend van 8/9 december. De wedstrijden in de zaal worden zowel op zaterdag als op zondag gespeeld. Hou er rekening mee dat in het laatste weekend van de kerstvakantie ook wedstrijden gespeeld worden.

Voor de mensen die nog niet eerder in de zaal hebben gespeeld (en voor de mensen die het niet meer helemaal zeker weten), dit is nodig om in de zaal te spelen:

-Zaalschoenen die geen zwarte strepen achterlaten
-Zaalstick
-Bitje
-Scheenbeschermers
-Zaalhandschoen 
-Keepers hebben speciale zaalbandjes nodig, gespen zijn niet toegestaan. 
-Een scheidsrechter (ieder team levert 1 scheidsrechter voor de eigen wedstrijden)
-Soms een zaalwacht als je team de zaalleiding heeft. Instructies hiervoor volgen later.

Zodra er meer bekend is over de trainingstijden en –locaties, informatieavonden, clinic en speelschema informeren wij jullie direct.

De zaalcommissie