jongensb1.jpg esmeelooijen.jpg wkveld.jpg image.jpg terrasmeubilair.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG mb1kampioen2014.jpg sakemetjb1.jpg veld1.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg jongstejeugdcopy.jpg Foto test.jpg
Handige links
Webcam
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


MC4: Picnic team van de week

9-10-2018


Afgelopen week is MC4 uitgeroepen tot Team van de Week!

Drie gespeelde wedstrijden 9 punten, 31 doelpunten voor en slechts 2 tegen, iedere vrijdagavond met het hele team na de training eten bij Elkin, daarna nog een potje hockeyen, want ze hebben energie genoeg en misschien wel het allerbelangrijkste in een teamsport…. in dit sportieve en gezellige team hoort iedereen erbij en is iedereen bijzonder! 

MC4 is 2e geworden in de voorcompetitie! Gefeliciteerd MC4!

Hebben jullie ook een leuke wedstrijd gespeeld? Bleven jullie lachen tijdens de training of de wedstrijd, ondanks de stromende regen? Dan is jouw team misschien wel het sportiefste team van HCY! Tot nu toe hebben we alleen inzendingen gehad van meiden teams! Heeft HCY ook sportieve jongensteams of misschien wel sportieve senioren rondlopen op de club? Dus ook junioren, senioren en Veteranen teams zijn van harte uitgenodigd om hun team te nomineren.
HCY is in samenwerking met Picnic op zoek naar het Team van de Week! 
Elke week wordt er door PICNIC en HCY een team uitgeroepen tot Team van de Week! Het winnende team krijgt een cadeaubon van 25 euro, vrij te besteden in de app van online supermarkt Picnic. En jullie teamfoto komt op de homepage van HCY.
Wil jij dat jouw team wordt uitgeroepen tot Team van de Week?
Nomineer je team, door een mail te sturen naar: [email protected] 
Vermeld in dit bericht:
-Van welk team je bent
-De reden dat jullie Team van de Week zouden moeten zijn
-Een leuke teamfoto 
-E-mail adres van de teammanager