image.jpg sakemetjb1.jpg esmeelooijen.jpg terrasmeubilair.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG jongstejeugdcopy.jpg mb1kampioen2014.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg jongensb1.jpg rijp.jpg veld1.jpg hagel.jpg wkveld.jpg
Handige links
Webcam
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Gezocht: Lid kascommissie

10-9-2018


Ben jij iemand die dol is op cijfertjes? Het bestuur zoekt namelijk iemand voor de kascommissie.

Wat doet de kascommissie?
De kascommissie van HCY controleert namens de leden de jaarstukken. De kascommissie is verantwoordelijk voor de toezicht en controle op de financiƫle administratie en boekhouding en werkt hierin nauw samen met de penningmeester.

Wie zoeken we?
Het bestuur zoekt iemand met gevoel voor cijfers en administratie. Je hoeft echter geen financieel specialist te zijn. Het is natuurlijk wel fijn als je begrijpt hoe jaarrekeningen in elkaar steken en slimme vragen kan stellen. Je kunt deze klus gewoon lekker thuis doen en we komen een paar avonden per seizoen bij elkaar. Hoewel de werkzaamheden slechts zeer beperkt zijn, is de taak essentieel.

Interesse?
Je kan je kandidaat stellen door een email te sturen naar [email protected] of [email protected]. De formele benoeming door de leden vindt plaats in de komende Algemene Ledenvergadering van 16 oktober 2018.

Namens  het bestuur,
Sjoerd Westdijk
Penningmeester HC Ypenburg