mb1kampioen2014.jpg veld1.jpg image.jpg jongstejeugdcopy.jpg wkveld.jpg hagel.jpg sakemetjb1.jpg rijp.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG esmeelooijen.jpg jongensb1.jpg terrasmeubilair.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg
Handige links
Webcam
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Speelgerechtigheid & invalregels

6-9-2018


Via doorklikken op het kenniscentrum van de KNHB kun je terug lezen waar je rekening mee moet houden voor je team om eerlijk de competitie te spelen.

wijzigingen
Anders dan eerdere jaren is dat de regel vervalt m.b.t. driemaal spelen in de voorcompetitie in een team je speler bent van dit team.
Ook nieuw is bijv. dat wanneer je in de voorcompetitie door blessure niet kunt meedoen voor je team je wel op papier speler bent in je team maar in de beslissingswedstrijd niet speelgerechtigd. Indien je tijdig je coach op de hoogte stelt en de coach dit doorgeeft aan én de TC én de wedstrijdsecretaris kunnen we daar nog iets aan doen. Let even op wat er bij paragraaf "g" op de site aangegeven staat.

In tegenstelling tot eerdere jaren is de teamindeling administratief te volgen bij de Bond en daardoor zal het duidelijk zichtbaar zijn welke inval je inzet bij een wedstrijd en is dit ook controleerbaarder. Hou dus rekening met correcte inzet van je spelers en geef bij spelerstekort of  problemen dit tijdig aan bij je lijnco√∂rdinator en TC.

Bij vragen kun je natuurlijk altijd mailcontact opnemen met het wedstrijdsecretariaat

Maak er een prettige & eerlijke competitie van de komende periode

Jullie wedstrijdsecretaris,

Birgitte Kok-Coers