rijp.jpg jongensb1.jpg sakemetjb1.jpg veld1.jpg terrasmeubilair.jpg hagel.jpg image.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG esmeelooijen.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg jongstejeugdcopy.jpg wkveld.jpg mb1kampioen2014.jpg
Handige links
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties
Webcam
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Hoe word ik de beste lotenverkoper van de Grote ClubActie

6-9-2018
De grote clubactie gaat weer van start op zaterdag 15 september. 
 
We hebben een aantal vragen gesteld aan Daan. Daan is een van de betere lotenverkopers van afgelopen jaren en kan jullie misschien wel een paar tips geven:

Hallo Ik ben Daan en ik heb de afgelopen 3 jaar geholpen met het verkopen van de grote clubactie loten. Ook hebben ik en mijn team al 2 keer de teamprijs gewonnen. Dat is echt heel leuk want we zijn een keer gaan bowlen en afgelopen jaar zijn we gaan klimmen. Je moet dan met je hele team allemaal 5 loten verkopen, dat zijn er echt niet veel.
Ik verdien zelf met het verkopen van heel veel loten een intertoys kadokaart. Daarmee kan ik dan iets leuks kopen.
Ik vind het super leuk om loten te verkopen en ga meestal gelijk aan de slag. Je moet wel goed kijken voordat je aanbelt of er niet al een zegeltje op de deur zit: dan hebben de mensen al loten gekocht.
Meestal ga ik eerst in de buurt rond daarna in mijn eigen straat en dan pas bij mijn familie, want m’n ooms en tante kopen toch wel een lot van me en de mensen uit de buurt kunnen bij iedereen kopen.
Als je boekje vol is lever ik hem in bij het clubhuis en vraag ik gelijk een nieuw boekje.

Aankomend weekend en volgende week woensdag hopen we alle tasjes met verkoopboekjes aan jullie uitgedeeld te hebben zodat jullie bij de start op 15 september gelijk aan de slag kunnen gaan.

Groetjes,
GCA organisatie
Robbert, Marcel en MaaikeGerelateerd nieuws