hagel.jpg jongensb1.jpg mb1kampioen2014.jpg veld1.jpg jongstejeugdcopy.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG sakemetjb1.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg wkveld.jpg terrasmeubilair.jpg image.jpg esmeelooijen.jpg rijp.jpg
Handige links
Webcam
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Clubhuis in de zomervakantie gesloten

19-7-2018
Tijdens de zomervakantie is (het terrein van) HCY de eerste 4 weken (van maandag 16 juli tot en met zondag 12 augustus) geheel gesloten! Elkin is met vakantie en alleen de BSO maakt in deze periode gebruik van ons terrein. De keuken en de bar zijn de gehele zomervakantie gesloten, tot en met vrijdag 24 augustus.

Zoals eerder gemeld, beginnen de trainingen voor de selectieteams weer op maandag 13 augustus. Uiteraard zijn de kleedkamers en materiaalhokken dan ook weer open en bereikbaar. De verbouwing van de bar verloopt voorspoedig, maar de keuken en de bar zijn dan nog gesloten en gaan pas weer open op zaterdag 25 augustus, als de eerste oefenwedstrijden worden gespeeld. Tijdens de zomervakantie kunnen dus ook geen oefenwedstrijden op ons terrein worden georganiseerd. 

Op zondag 26 augustus wordt het traditionele "All in the Family" familietoernooi gehouden, waarna op maandag 27 augustus de reguliere trainingen voor alle teams weer beginnen.

Het weekend van 1 en 2 september wordt voor de meeste teams door het wedstrijdsecretariaat een oefenwedstrijd georganiseerd, en de eerste competitiewedstrijden staan gepland voor het weekend van 8 en 9 September.


Het bestuur wenst iedereen een fijne vakantie!