esmeelooijen.jpg image.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG terrasmeubilair.jpg jongensb1.jpg rijp.jpg veld1.jpg sakemetjb1.jpg jongstejeugdcopy.jpg wkveld.jpg hagel.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg mb1kampioen2014.jpg
Handige links
Webcam
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Oefenwedstrijdenweekend 1 en 2 september

20-7-2018


De laatste wedstrijden van dit seizoen zijn afgerond, mooie resultaten behaald voor alle teams, misschien niet alles met winst maar wel met veel hockeyplezier en dat is waarom hockey draait!

In het kader van plannen gaan alle teams in het weekend voordat de competitie weer start, oefenwedstrijden spelen tegen de ons omringende clubs om alvast op gang te komen want een goede voorbereiding is tenslotte het halve werk :)

Voor 1 en 2 september proberen we voor alle teams een tegenstander te vinden. Enige uitzondering hierop zijn de eerste elftallen die zelf een aparte voorbereiding voor de competitie volgen en voor hen zal er vanuit het wedstrijdsecretariaat dan ook geen tegenstander worden gezocht, tenzij jullie dit per mail aangeven wel te willen.

Mochten jullie nu zelf hier al druk mee bezig zijn, hou er rekening mee dat de reserveringen voor 1 en 2 september al vol zitten en dat jullie dan ook kunnen uitwijken naar de door jullie zelf georganiseerde tegenstander. Veldaanvragen kun je natuurlijk gewoon weer doen via de site en voor zover mogelijk wordt dit ingepland, maar in principe staat het hele weekend in het teken van het oefenweekend.

Alle wedstrijden van 1 & 2 september worden net als normale wedstrijden zichtbaar in Lisa en worden ook gezien als een 'echte' wedstrijd waar je dus uit of thuis naar toe gaat. Plan dit weekend dus alvast vrij van andere activiteiten want we gaan weer lekker hockeyen!

Mochten jullie vragen hebben, mail ze & voor nu alvast een fijne zomervakantie.

Birgitte Kok-Coers,
Wedstrijdsecretaris HC Ypenburg