terrasmeubilair.jpg esmeelooijen.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg image.jpg veld1.jpg sakemetjb1.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG rijp.jpg jongensb1.jpg jongstejeugdcopy.jpg hagel.jpg mb1kampioen2014.jpg wkveld.jpg
Handige links
Webcam
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


HCY Dames 2 kampioen!

15-6-2018
Hoe Dames 2 hun kampioenswedstrijd hebben beleeft is op het HC Ypenburg You tube kanaal terug te zien. 

Zondag was het dan zover onze kampioenswedstrijd. We hoopte dat onze tegenstander voor het kampioenschap vorige week zou verliezen zodat we thuis kampioen konden worden, maar helaas ging dat niet door.

De opdracht was om dan maar uit tegen de Leidse Studs het kampioenschap binnen te halen. Dit was niet zo een makkelijke opgave want dit seizoen hebben we pas 1x verloren en dat was thuis tegen de Leidse Studs (1-3) dus er stond ons wat te wachten.

We hadden de dames in de voorbespreking één opdracht meegegeven vergeet het kampioenschap en zorg dat we onze wraak halen voor het feit dat de Leidse Studs er voor gezorgd hebben dat we 1 verloren wedstrijd dit seizoen hebben.

En dat hebben we geweten ook de dames gingen vol passie, overtuiging en de wil om te winnen de wedstrijd in. De tegenstander wist niet wat hun overkwam en kwamen zodoende niet aan hockey toe in tegenstelling tot onze meiden die er 200% voor gingen en de beste wedstrijd van het seizoen speelde. Het kampioenschap binnen halen kreeg nog een goud randje omdat we de Leidse Studs uiteindelijk met 1-12 versloegen.

Met dank aan Rob van Stigt die naar onze wedstrijd kwam kijken en na afloop onze persoonlijk kwam feliciteren met de mededeling dat er namens het bestuur op de club drank voor ons klaar stond.