terrasmeubilair.jpg webcam beeld.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG 2016_1211_11151400(2).jpg SakemetJB1.jpg JongsteJeugdcopy.jpg EsmeeLooijen.jpg MB1kampioen2014.jpg WKveld.jpg veld1.JPG image.jpg JongensB1.jpg
Handige links
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties
Webcam
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Teamindeling & Selecties seizoen 2018-2019 - deel 2

15-6-2018
De verwachting is dat we de teams in de tweede helft van Juni, uiterlijk 30 Juni bekend kunnen maken. Vragen over de teamindeling kun je richten aan de [email protected].We zitten alweer in de laatste weken van het lopende seizoen, de technische commissie is dan ook weer druk bezig met de indeling van de teams en de selecties voor het komende seizoen.

De afgelopen weken stonden in het teken van het inventariseren van de wensen van teams, coaches, trainers en spelers/speelsters. Inmiddels zijn de trainingen voor het vormen van de nieuwe selecties gepland of reeds in volle gang.

Op basis van de beschikbare aantallen per lijn en de uitkomst van de selectie trainingen kunnen we de teams compleet maken. In diverse lijnen zijn er nog de nodige puzzels op te lossen en zal het lang niet altijd mogelijk zijn om alle teams bij elkaar te houden, simpelweg omdat ieder team 14 ā€“ 16 leden nodig heeft. Overleg met direct betrokkenen is dan nodig om tot de meest optimale invulling te komen.

De komende weken gaan we de puntjes op de "iā€ zetten en het proces afronden. De verwachting is dat we de teams in de tweede helft van Juni, uiterlijk 30 Juni bekend kunnen maken. 

Vragen over de teamindeling kan je richten aan de [email protected].