terrasmeubilair.jpg rijp.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG wkveld.jpg jongstejeugdcopy.jpg esmeelooijen.jpg jongensb1.jpg sakemetjb1.jpg veld1.jpg mb1kampioen2014.jpg image.jpg hagel.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg
Handige links
Webcam
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Teamindeling & Selecties seizoen 2018-2019 - deel 2

15-6-2018
De verwachting is dat we de teams in de tweede helft van Juni, uiterlijk 30 Juni bekend kunnen maken. Vragen over de teamindeling kun je richten aan de [email protected].We zitten alweer in de laatste weken van het lopende seizoen, de technische commissie is dan ook weer druk bezig met de indeling van de teams en de selecties voor het komende seizoen.

De afgelopen weken stonden in het teken van het inventariseren van de wensen van teams, coaches, trainers en spelers/speelsters. Inmiddels zijn de trainingen voor het vormen van de nieuwe selecties gepland of reeds in volle gang.

Op basis van de beschikbare aantallen per lijn en de uitkomst van de selectie trainingen kunnen we de teams compleet maken. In diverse lijnen zijn er nog de nodige puzzels op te lossen en zal het lang niet altijd mogelijk zijn om alle teams bij elkaar te houden, simpelweg omdat ieder team 14 – 16 leden nodig heeft. Overleg met direct betrokkenen is dan nodig om tot de meest optimale invulling te komen.

De komende weken gaan we de puntjes op de "i” zetten en het proces afronden. De verwachting is dat we de teams in de tweede helft van Juni, uiterlijk 30 Juni bekend kunnen maken. 

Vragen over de teamindeling kan je richten aan de [email protected].