esmeelooijen.jpg image.jpg sakemetjb1.jpg terrasmeubilair.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG mb1kampioen2014.jpg jongensb1.jpg hagel.jpg wkveld.jpg rijp.jpg veld1.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg jongstejeugdcopy.jpg
Handige links
Webcam
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


HCY VRIJWILLIGER VAN HET JAAR 2018

22-5-2018
HCY is een club voor en door de leden. Vrijwilligers zijn onmisbaar en bepalen het succes van de club. Het bestuur prijst zich gelukkig met zoveel belangeloze inzet. Daar hebben we waardering voor en dat willen we graag laten blijken. Daarom zetten we op ook dit jaar op een mooie dag alle vrijwilligers in het zonnetje en reiken we de vrijwilligerstrofee uit aan de ‘vrijwilliger van het jaar’. Wie de trofee wint dit jaar is aan jullie!

Je kunt stemmen t/m 25 juni.   Breng ook jouw stem uit via deze link!

De genomineerden zijn:

Joost van Meel
Joost is lijncoördinator Senioren en A-selectie en zeer actief in de Technische Commissie.  Door zijn enorme betrokkenheid en inzet heeft hij het voor elkaar gekregen dat HCY dit seizoen naast een D1 ook een D2 en een Dames Jong team hebben waar we als club trots op mogen zijn. Vaak op zaterdag en zondag naast de velden om de senioren en de A-lijn aan te moedigen en regelmatig op het veld om wedstrijden te fluiten. Auke Kampen
Auke zet zich al jaren in als scheidsrechter voor HCY. Auke is vrijwel elke zaterdag en zondag op de club om wedstrijden te fluiten en altijd bereid om extra wedstrijden te fluiten. Hij fluit samen met jonge en nieuwe scheidsrechters en geeft hen het vertrouwen dat nodig is om goed te leren fluiten. Auke fluit de meeste wedstrijden van het seizoen. Ook dit seizoen staat hij bovenaan met inmiddels 59 wedstrijden.Thomas van Meerten
Thomas is de bezielende trainer/coach van MD1 en ME2, al jaren actief in de Technische Commissie en zeer betrokken bij alles wat met hockey te maken heeft. Thomas heeft ervoor gezorgd dat de HT2 training van de KNHB op HCY plaatsvindt waardoor een aantal HCY trainers dicht bij huis de kneepjes van het trainersvak nog beter leren beheersen.
Thomas fungeert hierbij ook als mentor voor deze HCY trainers. Ook geeft hij jonge trainers met intensieve begeleiding on the job een extra impuls om door te groeien tot een volwaardig trainer.Melanie Korver:
Melanie heeft afgelopen jaar de coördinatie van de Barcommissie op zich genomen en geeft hier met veel enthousiasme invulling aan. Zij heeft haar rol als barcommissielid naar een hoger plan gebracht en ondersteunt Elkin in het reilen en zeilen van de bar. Naast haar rol als "barmamma” is zij ook zeer actief in de toernooicommissie en zorgt hier ook weer voor de organisatie en de planning van de sociale aspecten van het hockey binnen de club. Als teammanager van JE2 en als lid van trim 5 is Melanie ook nog eens veel op en naast de velden te vinden. Melanie was lijncoördinator en actief betrokken bij de start van de ZOJECO. Voor velen een bekend en vertrouwd gezicht op HCY en daarom een welverdiende nominatie voor vrijwilliger van het jaar.Stefan Morsink: 
Stefan is een vrijwilliger die letterlijk bijdraagt aan het bouwen van de club. Als hoofd van de kluscommissie zet hij zich in om de accommodatie te onderhouden en alle klus gerelateerde activiteiten te plannen, coördineren en uit te voeren. Of het nu gaat om het aanleggen van speakers voor de muziek, het installeren van het nieuwe waterpunt, het bestraten van een laantje tussen clubhuis en opslag of het weer aan elkaar lassen van een parasolvoet, hij zorgt, samen met zijn commissie, dat alles blijft draaien en blijft lopen. Ook als scheidsrechter bouwt hij aan de uitvoer van een eerlijke en sportieve wedstrijd en verdient hij dus zeker een nominatie voor vrijwilliger van het jaar.Je kunt stemmen t/m 25 juni. 

Breng ook jouw stem uit via deze link!