veld1.jpg rijp.jpg hagel.jpg esmeelooijen.jpg sakemetjb1.jpg jongstejeugdcopy.jpg wkveld.jpg jongensb1.jpg image.jpg terrasmeubilair.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG 2016_1211_11151400(2).jpg mb1kampioen2014.jpg
Handige links
Webcam
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Voorstel contributiewijziging seizoen 2018-2019

11-5-2018

 Op dinsdag 29 mei 2018 vindt weer een Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats. Daarin wordt o.a. over de voorgenomen contributiewijzigingen voor het seizoen 2018-2019 gestemd. In dit nieuwsbericht worden deze wijzigingen alvast toegelicht.

Zaalhockey Senioren (ter vaststelling)
Vanaf seizoen 2018-2019 wordt een nieuw zaallidmaatschap voor de senioren geïntroduceerd. Voor een vast bedrag van € 30 per lid wordt hij/zij ingeschreven en aangemeld bij de KNHB. Deze contributie geldt alleen voor de senioren die zaalhockey willen spelen en zich met een team bij de zaalcommissie hebben opgegeven. De aanmeldprocedure wijzigt niet. Eventuele trainer en trainingslocatie zijn geen onderdeel van de contributie en dient het team zelf te regelen.

Trainingslid Senioren (ter vaststelling)
Vanaf seizoen 2018-2019 wordt een nieuw trainingsmaatschap voor de senioren geïntroduceerd. Dit lidmaatschap is bedoeld voor nieuwe leden die ervaring binnen een team op willen doen, maar nog geen wedstrijden willen spelen. Een trainingslid is dan ook niet speelgerechtigd. Bestaande leden kunnen eventueel vóór 1 mei hun lidmaatschap naar trainingslid omzetten en die wijziging gaat het daaropvolgende seizoen in. Tussentijdse wijziging is alleen mogelijk wanneer het trainingslidmaatschap wordt omgezet naar een volledig lidmaatschap (van niet-speelgerechtigd naar speelgerechtigd).

Trainingslid ABCDE (ter vaststelling)
Vanaf seizoen 2018-2019 wordt een nieuw trainingsmaatschap voor de Jeugd ABCD en Jongste Jeugd E geïntroduceerd. Trainingslidmaatschap voor de Jongste Jeugd F is niet mogelijk. Dit lidmaatschap is bedoeld voor nieuwe leden die ervaring binnen een team op willen doen, maar nog geen wedstrijden willen spelen. Een trainingslid is dan ook niet speelgerechtigd. Bestaande leden kunnen eventueel vóór 1 mei hun lidmaatschap naar trainingslid omzetten en die wijziging gaat het daaropvolgende seizoen in. Tussentijdse wijziging is alleen mogelijk wanneer het trainingslidmaatschap wordt omgezet naar een volledig lidmaatschap (van niet-speelgerechtigd naar speelgerechtigd).

Indexatie (ter informatie)
Conform artikel 5.2 van het contributiereglement wordt de contributie jaarlijks geïndexeerd. De indexatie voor seizoen 2018-2019 is vastgesteld op 1,5%. Het contributiereglement is te vinden achter de inlog op de website via Club > Documenten > Contributie > Contributie reglement HCY. 

Eventuele korting in verband met uitstel blaashal (ter informatie)
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 12 december 2017 is o.a. het besluit genomen dat de contributie vanaf seizoen 2018-2019 voor de Jeugd ABCD en Jongste Jeugd E wordt verhoogd met € 55. Mocht de blaashal onverhoopt niet in seizoen 2018-2019 gerealiseerd kunnen worden, dan krijgen de Jeugd ABCD en Jongste Jeugd E leden een korting van € 55.

Een totaaloverzicht van de contributie na de voorgenomen wijzigingen is te vinden achter de inlog via Club > Documenten > Contributie > Voorstel contributie ALV mei 2018.

Heb je vragen over deze voorgenomen wijzigingen of over de contributie, neem dan contact op met de penningmeester via [email protected] Mochten de voorgestelde contributiewijzigingen voor jou een reden zijn om je lidmaatschap op te zeggen, doe dat dan vóór 1 mei 2018. Dit moet via de secretaris ([email protected]) en je krijgt altijd een bevestiging. We hopen natuurlijk dat je blijft en dat je ook volgend seizoen weer een hoop plezier beleeft bij Hockey Club Ypenburg!
red180419