sakemetjb1.jpg image.jpg jongensb1.jpg jongstejeugdcopy.jpg mb1kampioen2014.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg IMG_0963 - Version 2.JPG rijp.jpg wkveld.jpg veld1.jpg hagel.jpg esmeelooijen.jpg terrasmeubilair.jpg
Handige links
Webcam
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Even voorstellen: Renée Hoiting, voorzitter Jongste Jeugd

10-4-2018

Vanaf maart 2018 mag ik de voorzittershamer overnemen van Jacqueline Koek. Ruim 7 jaar heeft Jacqueline zich ingezet voor HCY en de Jongste Jeugd! Heel veel dank daarvoor!

Wie ben ik?
Ik ben Renée Hoiting, de trotse moeder van twee sportieve meiden Emma en Lotte die hockeyen in de 1e jaars D en 2e jaars F en getrouwd met Wim.
Als geboren Groningse voel ik me alweer 22 jaar thuis in Den Haag. In al die jaren in Den Haag heb ik vele communicatie- en (re-) organisatie projecten gedaan voor verschillende ministeries en gemeenten. Wie weet komt die ervaring bij HCY nog van pas.

Terugkijken en vooruitzien
Afgelopen winterperiode hebben de 1e en 2e jaars F-jes zich gestort op de onderlinge wintercompetitie op het veld. Vol enthousiasme doorstonden de kinderen weer en wind, en vooral de koude. 
De 1e jaars E hebben hun eerste zaalperiode er op zitten. Om elk team in een trainer te voorzien, bleek helaas een lastige. Gelukkig hebben de prestaties er niet onder geleden er was zelfs een kampioen te noteren, gefeliciteerd JE4!
Ook bij de 2e jaars E hebben de teams het goed gedaan in de zaal. Hier zijn de meiden van ME1 kampioen geworden!
En nu, nu staan we weer buiten op het veld. De voorjaarscompetitie is 10 maart jl. gestart en de eerste afgelastingen zijn alweer een feit. 
Nieuw dit jaar is de KNHB Cool Kids competitie, dus ook onze 1e jaars F spelers, kunt u zien competitie spelen in 3-tallen op zaterdag! Met een gezellige afsluiting op zondag 10 juni!

Trainingen
Ook de trainingen op het veld voor de E- en F lijn zijn alweer enige tijd gestart. En hier heb ik een probleem! Hier heb ik uw en jullie hulp nodig! In onze huidige trainingsopzet maken we naast professionele trainers, gebruik van HCY jeugdtrainers! Alleen daar zijn er te weinig van. Ik zoek jongens en meiden uit de A, B en C-lijn die tegen een vergoeding de E en de F jeugd wil leren hockeyen. Ik heb jullie, ABC-ers echt nodig. 
Er zijn HCY jeugdtrainers nodig op woensdag 14.30-15.30 uur, 16.00-17.00 uur en 17.00-18.00 uur. En op vrijdag 16.00-17.00 uur.

Welkom
In de aanloop naar het nieuwe hockeyseizoen mogen we al een paar nieuwe leden begroeten. 
David, Max en Mees sluiten aan bij de 1e jaars F. Hector, Tijmen, Bente, Chanelle, Feline, Flora, Romi, Yuan en Zoë komen alvast meetrainen bij de 2e jaars F om volgend jaar lekker te gaan hockeyen bij de 1e jaars E.

Wens ik iedereen vanaf deze plek veel hockeyplezier!
Mochten er vragen zijn, of heeft u ideeën voor de Jongste Jeugd? Ik hoor graag van u!

Hartelijke groet,
Renée Hoiting