11. H1 Silvercup 2018 06.jpg 1. H1 Silvercup 2018 01.jpg 10. Foto benen.jpg 14. veld1.jpg 7. Hockeymeisje 01.jpg 5. H1 Silvercup 2018 04.jpg 13. H1 Silvercup 2018 07.jpg 3. H1 Silvercup 2018 03.jpg 2. Foto vlag.jpg 9. H1 Silvercup 2018 05.jpg 15. H1 Silvercup 2018 08.jpg 8. terrasmeubilair.jpg 6. esmeelooijen.jpg 12. Hockeymeisje 02.jpg 4. mb1kampioen2014.jpg
Handige links
Webcam
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Vacature: Technische Commissie zoekt nieuwe leden

25-3-2018

De Technische Commissie (TC) is verantwoordelijk voor het technische beleid van de club, daaronder valt onder meer de indeling van de teams, het selectiebeleid, het keepersbeleid, aanstellen van trainers en het trainingsschema. 

Binnen de TC heeft elke lijn zijn eigen lijncoördinator, die verantwoordelijk is voor de gang van zaken in zijn/haar lijn. De lijncoördinator zorgt voor de organisatie van de jeugd leeftijdslijn en draagt bij aan het jeugdbeleid van HC Ypenburg. De coördinator is het aanspreekpunt voor de teams, spelers, ouders, coaches en trainers binnen de betreffende lijn. 

Takenpakket
Op dit moment zoeken we meerdere nieuwe leden die de TC komen versterken, waaronder iemand die specifiek het keepersbeleid wil oppakken.
Bij de functie van lijncoördinator horen de volgende taken:
indelen van teams
aangeven aan de KNHB op welke sterkte de teams ingedeeld moeten worden.
gedurende de voorcompetitie van het seizoen alert zijn op een eventuele betere herindeling
het volgen van de lijn. Dit betekent regelmatig de teams te zien en een gesprekje met de coach van het betreffende team
zorgt dat op elk team een coach en een manager staat
zorgt dat elk team een HCY jeugdtrainer heeft
organiseren van diverse bijeenkomsten, introductiebijeenkomst, spelleiders en coachavonden, train de trainer sessies
spelers op de wachtlijst nabellen
nieuwe leden wegwijs maken.

Hoeveel tijd kost het?
Afhankelijk van de grootte van de lijn ongeveer 2 tot 3 uur per week gemiddeld. Tijdens de periode van teamindelingen in mei/juni en het opstarten van het hockeyseizoen in augustus/september is de tijdsbesteding meer.
Bij interesse en/of voor informatie kun je contact opnemen met de technische commissie naar [email protected].Gerelateerd nieuws