JongensB1.jpg JongsteJeugdcopy.jpg webcam beeld.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg WKveld.jpg MB1kampioen2014.jpg EsmeeLooijen.jpg image.jpg veld1.JPG SakemetJB1.jpg terrasmeubilair.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG
Handige links
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties
Webcam
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 7 thuiswedstrijd(en) en 2 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 18 maart 2018
Alle thuiswedstrijden van vandaag zijn afgelast
Tijd T/U Team Tegen team
09:30 Uit Heren Vet A Groen-Geel HB
12:30 Uit Heren Vet B HV Bleiswijk HA


Teamindeling & Selecties seizoen 2018-2019

7-3-2018

Nu we het veld opgaan voor het vervolg van de veldcompetitie, begint de Technische Commissie ook met de voorbereiding van het volgende seizoen. Uiteraard is de teamindeling hier een belangrijk onderdeel in. Vragen als "blijft het team bij elkaar”, "maak ik kans op een plaats in de selectie”, gaan dan ook weer actueel worden.
De technische commissie gaat hier de komende periode mee aan de slag om in samenspraak met de trainers, coaches en teammanagers tot een goede indeling te komen.

Om tot een goed inzicht te komen voor het selectie potentieel zal de technische commissie in overleg met coaches kandidaten uit de breedte teams uitnodigen om mee te trainen met de huidige selectieteams.
Uiteraard is het ook mogelijk om individueel je wensen te uiten betreffende de indeling, dit kan middels een mailbericht naar de Technische Commissie. Waar mogelijk kan hier dan rekening mee worden gehouden.

Mocht je onverhoopt besluiten niet door te gaan met hockey, dan dien je dit voor 1 mei 2018 te doen. Opzeggen kan alleen schriftelijk, bij voorkeur door een e-mail te sturen naar de secretaris.

In de komende periode zullen we regelmatig communiceren over de voortgang van het proces.