sakemetjb1.jpg jongensb1.jpg hagel.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG 2016_1211_11151400(2).jpg esmeelooijen.jpg mb1kampioen2014.jpg jongstejeugdcopy.jpg rijp.jpg image.jpg veld1.jpg wkveld.jpg terrasmeubilair.jpg
Handige links
Webcam
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Teamindeling & Selecties seizoen 2018-2019

1-4-2018

Nu we het veld op zijn gegaan voor het vervolg van de veldcompetitie, is de Technische Commissie ook begonnen met de voorbereiding van het volgende seizoen. Uiteraard is de teamindeling hier een belangrijk onderdeel in. Vragen als "blijft het team bij elkaar”, "maak ik kans op een plaats in de selectie”, gaan dan ook weer actueel worden.
De technische commissie gaat hier de komende periode mee aan de slag om in samenspraak met de trainers, coaches en teammanagers tot een goede indeling te komen.

Om tot een goed inzicht te komen voor het selectie potentieel zal de technische commissie in overleg met coaches kandidaten uit de breedte teams uitnodigen om mee te trainen met de huidige selectieteams.
Uiteraard is het ook mogelijk om individueel je wensen te uiten betreffende de indeling, dit kan middels een mailbericht naar de Technische Commissie. Waar mogelijk kan hier dan rekening mee worden gehouden.

Mocht je onverhoopt besluiten niet door te gaan met hockey, dan dien je dit voor 1 mei 2018 te doen. Opzeggen kan alleen schriftelijk, bij voorkeur door een e-mail te sturen naar de secretaris.

In de komende periode zullen we regelmatig communiceren over de voortgang van het proces.