15. H1 Silvercup 2018 08.jpg 12. Hockeymeisje 02.jpg 13. H1 Silvercup 2018 07.jpg 1. H1 Silvercup 2018 01.jpg 8. terrasmeubilair.jpg 10. Foto benen.jpg 14. veld1.jpg 7. Hockeymeisje 01.jpg 9. H1 Silvercup 2018 05.jpg 3. H1 Silvercup 2018 03.jpg 6. esmeelooijen.jpg 5. H1 Silvercup 2018 04.jpg 2. Foto vlag.jpg 11. H1 Silvercup 2018 06.jpg 4. mb1kampioen2014.jpg
Handige links
Webcam
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Update van het Wedstrijdsecretariaat

2-3-2018


Competitieplanning 

Alle wedstrijden staan in de planning, zijn verplaatst waar nodig en nu klaar voor jullie agenda's om in te plannen! 

Heb je nog wat vrije tijd, meld je dan voor het draaien van een bardienst (ook als jouw team er niet op staat), als Commissaris vd Dag, als hulptroep bij je team of daar waar jij goed in bent, dan zoeken wij waar we je in kunnen passen binnen de club want jouw hulp kunnen we heel goed gebruiken om alles draaiende te houden :)

Inval

Hou rekening met tijdig regelen van inval ivm de vele vrije dagen & weekenden de komende periode. 

Voor coaches & teammanagers - zet de korte lijn op via een inval app met de teams waar je uit kunt lenen, zo voorkom je een hoop georganiseer!

Voor spelers - hou rekening met het feit dat je tijdig je aan- of afmeldt in de HCY-app daar kunnen de coaches & teammanagers dan op tijd op reageren. Woensdag voor een wedstrijd is de uiterste afmeldmogelijkheid en eerder verdient zeker de voorkeur. 

Buiten al dit praktische -  je wilt toch geen wedstrijd missen ;)

Scheidsrechters, Coaches & DWF

Om een hoop werk op de achtergrond te voorkomen willen we jullie vragen op tijd je spelerslijst in te vullen vòòr de wedstrijd, na de wedstrijd duidelijk de stand te verifiëren met de scheidsrechters en tegenstander ėn direct het DWF ter plekke af te ronden. Uiterlijk op de speeldag zelf voor 20u moet eea afgerond zijn maar eerder is prettiger voor iedereen.

Mochten jullie tegen zaken aanlopen die tijdens de wedstrijd niet correct gelopen zijn of juist iets wat hartstikke goed gelopen is, noteer dit bij opmerkingen. Hou er wel rekening mee dat deze opmerkingen doorgaan naar de KNHB en dat interne clubzaken dus niet op een DWF thuishoren. Zaken waar je vragen over hebt, mail deze even na afloop naar het wedstrijdsecretariaat of bel igv onduidelijkheid ter plekke.

Veel plezier met de komende wedstrijden!

Het Wedstrijdsecretariaat