hagel.jpg wkveld.jpg jongensb1.jpg terrasmeubilair.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG image.jpg esmeelooijen.jpg mb1kampioen2014.jpg sakemetjb1.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg jongstejeugdcopy.jpg veld1.jpg rijp.jpg
Handige links
Webcam
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Spaar ook mee voor jouw sportvereniging

22-2-2018

Elke sportvereniging kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Daarom stelt Jumbo voor deze ‘Sparen voor je Sportvereniging’ actie onder de deelnemende verenigingen, per regio, een te verdelen budget beschikbaar.

Sportverenigingen hebben aangegeven waar ze graag voor willen sparen. Denk bijvoorbeeld aan trainingsmateriaal, verzorgingsproducten, sportveldinrichting, een hangbank of een klimpaal.
 
Hoe kan ik sparen voor mijn sportvereniging?
Tijdens de actieperiode ontvang je bij iedere € 10,- een punt met een unieke code bij de deelnemende Jumbo-winkels in Nootdorp en Ypenburg-Leidschenveen. Op de website kun je heel eenvoudig jouw punten toewijzen aan onze sportvereniging. HC Ypenburg heeft haar spaardoelen aangegeven. Help jij mee deze spaardoelen te realiseren?


Hoe meer punten de vereniging van jouw keuze verzamelt, hoe groter het bedrag dat de vereniging kan besteden aan spel- en leermaterialen. Aan het einde van de actie wordt per regio het beschikbare budget verdeeld over alle deelnemende sportverenigingen op basis van het aantal ontvangen punten. De hoogte van het bedrag per regio wordt gebaseerd op het aantal verenigingen in die regio.