image.jpg terrasmeubilair.jpg rijp.jpg hagel.jpg veld1.jpg jongensb1.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg wkveld.jpg sakemetjb1.jpg esmeelooijen.jpg jongstejeugdcopy.jpg mb1kampioen2014.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG
Handige links
Webcam
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Concept Wedstrijdplanning

11-2-2018


Inmiddels zijn er al heel wat wedstrijden binnen van de Bond echter nog niet alle wedstrijden! Wat nu zichtbaar is staat in concept en nog niet klaar om in jullie planning in bijv de app ingevuld te worden. Indien jullie nu reeds taken toewijzen in de app en de wedstrijdtijd of datum wijzigt zul je dit nogmaals allemaal erin moeten zetten.

Het zal nog minstens een week duren voordat alles van de Bond binnen is dus tot die tijd, en totdat de clubplanning compleet is en er bericht op de site staat graag nog jullie geduld.

Daarnaast werkt het weer nog niet mee en zal er voorlopig nog geen veld 1 beschikbaar zijn. Aanvragen hiervoor hebben helaas daardoor geen zin. Door het aanhoudende onvoorspelbare koude weer blijft het in de gaten houden van berichten op de site en pushberichten van belang om te weten of jullie het veld op kunnen voor oefenwedstrijden en trainingen buiten.

Voor nu nog heel veel plezier in de laatste zaalweken & tot snel weer op het veld!

Het Wedstrijdsecretariaat