hagel.jpg jongstejeugdcopy.jpg image.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG wkveld.jpg sakemetjb1.jpg veld1.jpg terrasmeubilair.jpg esmeelooijen.jpg mb1kampioen2014.jpg jongensb1.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg rijp.jpg
Handige links
Webcam
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Gezocht: lijncoördinator(-en) 1e jaars F (m/v)

28-1-2018

Elke lijn, heeft zijn eigen lijncoördinator die verantwoordelijk is voor de gang van zaken in zijn/haar lijn. De lijncoördinator zorgt voor de organisatie van de jeugd leeftijdslijn en draagt bij aan het jeugdbeleid van HC Ypenburg. De coördinator is het aanspreekpunt voor de teams, spelers, ouders, coaches en trainers binnen de betreffende lijn. Daarnaast stemt de coördinator regelmatig af met de voorzitter Jongste Jeugd en bestuurslid hockey technische zaken.

 

Bij de functie van lijncoördinator horen de volgende taken:

- indelen van teams.

- aangeven aan de KNHB op welke sterkte de teams ingedeeld moeten worden.

- gedurende de voorcompetitie van het seizoen alert zijn op een eventuele betere herindeling.

- het volgen van de lijn. Dit betekent regelmatig de teams te zien en een gesprekje met de coach van het betreffende team.

- zorgt dat op elk team een coach en een manager staat.

- zorgt dat elk team een HCY jeugdtrainer heeft.                 

- activiteiten organiseren die passen binnen de lijn, jongste jeugd dag, toernooien.

- organiseren van diverse bijeenkomsten, introductiebijeenkomst, spelleiders en coachavonden, train de trainer sessies.

- spelers op de wachtlijst nabellen.

- nieuwe leden wegwijs maken.

 

Hoeveel tijd kost het?

Afhankelijk van de grootte van de lijn ongeveer 2 tot 3 uur per week gemiddeld. Tijdens de periode van teamindelingen in mei/juni en het opstarten van het hockeyseizoen in augustus/september is de tijdsbesteding meer.

 

Uiteraard doe je dit niet alleen! Normaliter zijn er tenminste twee personen per lijn. En in principe draai je als lijncoördinator mee tot en met de 2e jaars E. De huidige lijncoördinatoren van de 2e jaars F zullen je wegwijs maken en natuurlijk al hun documenten en ervaring overdragen. Dat scheelt enorm in de hoeveelheid werk die er te verrichten is.

 

Bij interesse en/of voor informatie kun je contact opnemen met de lijncoördinatoren van de 2e jaars F, e-mail: [email protected].

 

Met vriendelijke groet,

Lijncoördinatoren 2e jaars F,

 

Boudewijn Goedhart

Mirjam Hijman

Renée Hoiting