wkveld.jpg hagel.jpg image.jpg jongensb1.jpg esmeelooijen.jpg jongstejeugdcopy.jpg terrasmeubilair.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG mb1kampioen2014.jpg rijp.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg veld1.jpg sakemetjb1.jpg
Handige links
Webcam
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


9 december start zaalcompetitie: aandachtspunten

6-12-2017

 

Het zaalseizoen is inmiddels voor alle deelnemende teams begonnen. Hier en daar met wat opstartproblemen, maar we hopen dat deze inmiddels allemaal opgelost zijn en dat iedereen met veel plezier aan het zaalhockeye is!

In het weekend van 9 en 10 december begint de zaalcompetitie. Alle wedstrijden zijn te zien in de HCY app. Om je als speler, coach, manager, scheidsrechter, trainer of ouder voor te bereiden op het zaalseizoen hebben we wat zaken op een rijtje gezet achter de inlog: documenten – zaalhockey. Daar vind je onder andere informatie over de spelregels, de presentaties die zijn gegeven op de informatie-avond van afgelopen 23 november, wat het zaalleidingschap inhoudt en info voor scheidsrechters. Scheidsrechters worden, zoals al eerder gemeld niet geregeld door KNHB of HCY. Elk team moet zijn eigen scheidsrechter meenemen!

Een paar handige filmpjes voor zaalleiders:

Zaalleiding

De spellocatie

Het wedstrijdverloop

De zaalleiding is verantwoordelijk voro de timing van de wedstrijden. Zorg ervoor dat de wedstrijd op tijd begint, ook al staan de teams nog niet klaar. Het is druk in de zaal en er is geen uitlooptijd!

Alle informatie die vanuit de KNHB beschikbaar is vind je hier: https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/districtscompetities-zuid-holland

Rest ons nog iedereen heel veel hockeyplezier te wensen dit zaalseizoen. Heel veel succes allemaal!

 

De zaalcommissie