jongensb1.jpg wkveld.jpg sakemetjb1.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG esmeelooijen.jpg veld1.jpg mb1kampioen2014.jpg terrasmeubilair.jpg rijp.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg image.jpg jongstejeugdcopy.jpg hagel.jpg
Handige links
Webcam
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Mini van de week 29 oktober: Sophie Overbeek (ME3)

3-11-2017

Zondag 29 oktober was ik mini van de week. Dat vond ik superleuk!J

We verzamelden bij het clubhuis. Ik vond het in het begin een beetje spannend, maar gelukkig was iedereen heel aardig. Ik kreeg een cool T-shirt, waarop alle meiden van Dames 1 met roze, blauw en groen hun naam hebben gezet. Daarna gingen we naar de kleedkamer voor de teambespreking. Vooral de vragen die iedereen stelde, vond ik interessant. Samen gingen we toen naar het veld om in te lopen. Ik mocht met Sophie inspelen en ook de keepster inslaan. Dat vond ik erg leuk!

Toen ging de wedstrijd beginnen. Ik mocht de eerste bal uitnemen en daarna ging ik de wedstrijd vanuit de dug-out bekijken. Ik vond het daar erg gezellig met Marloes, die jammer genoeg niet mee kon doen (door een blessure). We hadden ook warme dekentjes voor de kou. De wedstrijd was in het begin even spannend, maar daarna maakte HCY heel veel doelpunten. Ik vond het goed om te zien hoe de strafcorners werden genomen. Daar kan ik nog veel van leren.

We hebben met 6-1 van HDS gewonnen. Superknap! Na de wedstrijd gingen we samen uitlopen en in het clubhuis een broodje eten. Iedereen vond mijn cakejes ook lekker.

Super bedankt dat ik ‘mini van de week’ mocht zijn. Ik kan het iedereen aanraden!