image.jpg mb1kampioen2014.jpg esmeelooijen.jpg rijp.jpg hagel.jpg wkveld.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG jongensb1.jpg terrasmeubilair.jpg sakemetjb1.jpg jongstejeugdcopy.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg veld1.jpg
Handige links
Webcam
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Doneer voor Sintvoorieder1 op HCY!

3-11-2017


Een cadeau hoort bij het vieren van Sinterklaas, maar dit geldt helaas niet voor alle kinderen. Alleen al in Den Haag leeft 1 op de 5 kinderen onder de armoede grens.

Stichting Sintvoorieder1 heeft als doelstelling om zoveel mogelijk kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 18 jaar van een sinterklaascadeau ter waarde van ongeveer 10 euro te voorzien. De cadeaus zijn bedoeld voor kinderen voor wie een sinterklaascadeau niet vanzelfsprekend is. Vaak zijn deze kinderen afhankelijk van voedselbanken of (crisis)opvang (o.a. blijfhuizen, open opvangcentra en begeleid wonen).

Wat kunnen wij als HCY voor dit goede initiatief betekenen? Vanaf komend weekend staan er in het clubhuis twee inzamelboxen. In de boxen wil de stichting graag sinterklaassnoepgoed ontvangen. Denk hierbij aan chocolade letters, chocolade sinterklaasje, kruitnoten etc. De dozen zullen regelmatig worden geleegd en worden vervolgens naar een centrale plek gebracht, waar de cadeau pakketten voor de kinderen worden samengesteld. Daarnaast vind je op de website www.sintvoorieder1.nl  inzamelpunten waar je speelgoed heen kan brengen.