2016_1211_11151400(2).jpg JongensB1.jpg image.jpg EsmeeLooijen.jpg terrasmeubilair.jpg webcam beeld.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG SakemetJB1.jpg MB1kampioen2014.jpg veld1.JPG JongsteJeugdcopy.jpg WKveld.jpg
Handige links
Stelling
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties
Webcam
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Uitnodiging vrijwilligersborrel 2 juli

23-6-2017


Het bestuur van HCY nodigt alle vrijwilligers uit om zondag 2 juli van 16:00 – 18:00 uur het seizoen gezamenlijk af te sluiten.

Vrijwilligers

Onder het genot van een hapje en een drankje zullen we gezamenlijk terugkijken op het afgelopen seizoen. Uiteraard worden alle vrijwilligers daarbij in het zonnetje gezet, en wordt de "Vrijwilliger van het Jaar” bekend gemaakt.

Iedereen die zich afgelopen jaar voor HCY heeft ingezet is van harte uitgenodigd. Ben je lid van een commissie, ben je coach /trainer/ teammanager / scheidsrechter, of vind je gewoon dat jij zoveel voor onze club doet, dat jij hier ook bij aanwezig moet zijn: kom dan zondag 2 juli naar HCY, je bent van harte welkom!!

Kampioenen

Op die dag worden ook al onze (veld-)kampioenen gehuldigd. Wij nodigen alle teams die op het veld kampioen zijn geworden van harte uit om zondag 2 juli naar HCY te komen!! Rond 16:15 uur zal de feestelijke huldiging plaatsvinden.

Graag tot zondag 2 juli !!

Met sportieve groet,
Bestuur HC Ypenburg.