hagel.jpg esmeelooijen.jpg mb1kampioen2014.jpg terrasmeubilair.jpg veld1.jpg 2016_1211_11151400(2).jpg sakemetjb1.jpg rijp.jpg wkveld.jpg image.jpg jongensb1.jpg jongstejeugdcopy.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG
Handige links
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties
Webcam
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Uitnodiging vrijwilligersborrel 2 juli

23-6-2017


Het bestuur van HCY nodigt alle vrijwilligers uit om zondag 2 juli van 16:00 – 18:00 uur het seizoen gezamenlijk af te sluiten.

Vrijwilligers

Onder het genot van een hapje en een drankje zullen we gezamenlijk terugkijken op het afgelopen seizoen. Uiteraard worden alle vrijwilligers daarbij in het zonnetje gezet, en wordt de "Vrijwilliger van het Jaar” bekend gemaakt.

Iedereen die zich afgelopen jaar voor HCY heeft ingezet is van harte uitgenodigd. Ben je lid van een commissie, ben je coach /trainer/ teammanager / scheidsrechter, of vind je gewoon dat jij zoveel voor onze club doet, dat jij hier ook bij aanwezig moet zijn: kom dan zondag 2 juli naar HCY, je bent van harte welkom!!

Kampioenen

Op die dag worden ook al onze (veld-)kampioenen gehuldigd. Wij nodigen alle teams die op het veld kampioen zijn geworden van harte uit om zondag 2 juli naar HCY te komen!! Rond 16:15 uur zal de feestelijke huldiging plaatsvinden.

Graag tot zondag 2 juli !!

Met sportieve groet,
Bestuur HC Ypenburg.