2016_1211_11151400(2).jpg JongsteJeugdcopy.jpg MB1kampioen2014.jpg WKveld.jpg SakemetJB1.jpg EsmeeLooijen.jpg webcam beeld.jpg JongensB1.jpg image.jpg veld1.JPG terrasmeubilair.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG
Handige links
Verslagen
Nog geen verslagen.
Laatste reacties
Webcam
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Je kan tot 30 juni stemmen op jouw HCY VRIJWILLIGER VAN HET JAAR 2017

19-6-2017

HCY VRIJWILLIGER VAN HET JAAR 2017


HCY is een club voor en door de leden. Vrijwilligers zijn onmisbaar en bepalen het succes van de club. Het bestuur prijst zich gelukkig met zoveel belangeloze inzet. Daar hebben we waardering voor en dat willen we graag laten blijken. Daarom zetten we op ook dit jaar op een mooie dag alle vrijwilligers in het zonnetje en reiken we de vrijwilligerstrofee uit aan de ‘vrijwilliger van het jaar’. Wie de trofee wint dit jaar is aan jullie!


De genomineerden zijn:

 

 

Walter Michiels

 

 

 

Walter is een veelzijdige, multi-inzetbare vrijwilliger binnen de vereniging. Hij verdedigt de goal bij Trim-4, is actief in de projectgroep Blaashal, waakt over de hockeymaterialen en draagt in de kluscommissie zijn steentje bij aan het onderhouden van de accommodatie. Een alleskunner die zich op veel vlakken verdienstelijk maakt voor HCY en daarom een welverdiende nominatie voor vrijwilliger van het jaar verdient

Stefan Morsink

 

Stefan is een vrijwilliger die letterlijk bijdraagt aan het bouwen van de club. Als hoofd van de kluscommissie zet hij zich in om de accommodatie te onderhouden en alle klus gerelateerde activiteiten te plannen, coördineren en uit te voeren. Of het nu gaat om het aanleggen van speakers voor de muziek, het installeren van het nieuwe waterpunt, het bestraten van een laantje tussen clubhuis en opslag of het weer aan elkaar lassen van een parasolvoet, hij zorgt, samen met zijn commissie, dat alles blijft draaien en blijft lopen. Ook als scheidsrechter bouwt hij aan de uitvoer van een eerlijke en sportieve wedstrijd en verdient hij dus zeker een nominatie voor vrijwilliger van het jaar.

 

Birgit Kok-Coers

 

 

Ook achter de schermen zijn veel vrijwilligers actief. Onze wedstrijdsecretaris Birgitte Kok-Coers is zo’n vrijwilliger die bergen werk verzet. Niet voor iedereen zichtbaar, maar wel ontzettend belangrijk. Met heel veel verve en enthousiasme heeft zij voor iedereen een luisterend oor, denkt mee en probeert voor elk team een zo goed mogelijke oplossing te vinden voor wedstrijddagen en speeltijden. Ook een gewaardeerd lid van de veldkeurmeesters, de groep die in actie komt bij sneeuw en slecht weer. Met zo’n vrijwilliger mag HCY heel blij zijn!

 

Maarten Schoemaker

 

 

 

 

Maarten is een vrijwilliger om trots op te zijn. Genomineerd door verschillende leden en verschillende teams. Dat kan ook niet anders, want Maarten traint, let op: Heren Veteranen A, Heren Veteranen B, Trim Maandag, Jongens E1, Jongens E2, Meisjes e1 en Meisjes E2. Daarnaast is Maarten Lijncoördinator 2e jaars E en de drijvende kracht achter de pannencompetitie.

Leonie Looijen

 

 

 

Leonie is jarenlang de mede-coach en teammanager van wat nu het huidige MA1 is. Met veel energie en plezier zorgt zij er voor dat dit team zich door de jaren heen heeft kunnen ontwikkelen. Teamuitjes, etentjes, oefenpotten, niks is te veel voor Leonie. Daarnaast was Leonie de afgelopen 3 jaar actief in de zaalcommissie. In deze commissie heeft zij het trainingsschema voor haar rekening genomen, een klus dat enige naam mag hebben!. Niet alleen had zij te maken met beperkte beschikbaarheid van zalen maar ook met de beperktere beschikbaarheid van trainers. Zij heeft eigenhandig roulatieschema’s bedacht waardoor - ondanks de beperkte zaalbeschikbaarheid - de breedte teams zo veel mogelijk konden trainen. Ze nam daarbij ook het initiatief om extra clinic’s en extra zaalweekeinden te organiseren met de nodige afstemming met de Gemeente Den Haag. Een prestatie van formaat. En ondanks de nodige tegenslagen, bleef Leonie met haar tomeloze energie en toewijding de zaaltrainingen in goede banen begeleiden. Leonie is een HCY-er in hart en nieren en straalt dat ook uit. Een voorbeeld voor ons allemaal.

 

Marcel Jacobs

 

 

 

Marcel is een graag geziene, actieve vrijwilliger. Een voetballer van oorsprong, maar gegrepen door hockey en daarom vaak te vinden op HCY. Marcel is een veelzijdige vrijwilliger. Hij heeft jaren het team van een van zijn dochters gecoacht, maar inmiddels zijn ‘pakket’ uitgebreid. Hij is lid van de Barcommissie, fluit regelmatig een wedstrijd en zet zich samen met Maaike en Robbert in voor de Grote Club Actie. Marcel is ook actief in het projectteam voor de Blaashal.

 

Je kan stemmen t/m 30 juni. Op 2 juli wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens de vrijwilligersdag.

 

 

Breng ook jouw stem uit via deze link!Gerelateerd nieuws