Denk mee op onze strategiesessie op 22 juni!
15 Juni

Denk mee op onze strategiesessie op 22 juni!

HCY heeft ambities geformuleerd voor de komende jaren. Dat is samen gedaan met een aantal leden en de KNHB aan de hand van de ledenenquĂȘte. De ambities zijn vertaald naar concrete doelstellingen. Nu willen wij op woensdag 22 juni samen met leden en ouders de doelstellingen vertalen naar concrete acties. Help mee om onze strategie op 1 A4 te maken en de volgende ambities te realiseren! Meld je aan via een mailtje aan [email protected]. We starten om 20.00 uur in het clubhuis.

Onze ambities voor de komende jaren: 

Sportief: HCY biedt iedereen een goede hockeyopleiding door gekwalificeerde en gemotiveerde trainers op basis van de HCY leerlijnen.

Betrokken cultuur: HCY heeft een ruime groep van vrijwilligers, waarmee alle taken binnen teams en de vereniging uitgevoerd kunnen worden.

Gezonde groei: HCY heeft een gezonde aanwas van leden en zorgt voor behoud van leden.

Sociaal-Maatschappelijk: HCY is een ontmoetingsplek in de wijk met plezier, sportiviteit en gezelligheid voor en door de leden, met respect voor de omgeving.

Toekomstbestendig: HCY is klaar voor de toekomst en past zich aan de veranderende omgeving aan (duurzaamheid, flexibel lidmaatschap, gezonde sportomgeving).