Wisseling van de wacht in de materiaalcommissie
11 Mei

Wisseling van de wacht in de materiaalcommissie

Afgelopen week hebben Barbara Blokland en Selma de Jong afscheid genomen van de materiaalcommissie. Beide zijn momenteel te druk om ook nog een rol als materiaalcommissaris te vervullen. Gelukkig zijn er ook drie nieuwe leden.

Barbara heeft ruim vier jaar lang onderdeel uitgemaakt van de commissie en heeft menig keeper in een nieuw pak gehesen. Op de meest uiteenlopende tijdstippen werd Barbara met lijm aan haar vingers op de club gespot in een poging een helm of andere materialen een nieuw leven in te blazen. Ook Selma heeft zich in haar tijd bij de commissie zeer nuttig gemaakt. Selma heeft onder andere veel tijd besteed om inzicht te krijgen in de voorraden en zorgde er voor dat de materiaalhokken weer spik en span waren. Wij willen beide bedanken voor hun onvermoeibare inzet en gezelligheid. 

Nieuwe leden
Samen met het afscheid hebben we gelukkig ook drie nieuwe leden mogen verwelkomen. Babette van der Wijst, Peter Brouwer en Anke Bremmers hebben zich aangesloten bij de bestaande leden Monique van Hattum en Astrid Baks. De eerste vergadering heeft alweer plaatsgevonden en we wensen jullie veel plezier toe in deze nieuwe samenstelling. 

Ook vrijwilliger worden? 
Meldt je dan nu aan via [email protected] of kijk op de vacaturebank op de site.