Zero tolerance voor vuurwerk en explosieven
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 2 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 29 januari 2022
Tijd T/U Team Tegen team
16:00 Uit Meisjes B2 ZAAL G.H.C. RAPID MB1
17:10 Thuis Jongens A1 ZAAL G.H.C. RAPID JA1

zondag 30 januari 2022
Tijd T/U Team Tegen team
11:20 Uit Jongens D3 ZAAL G.H.C. RAPID JD2
22 November

Zero tolerance voor vuurwerk en explosieven

Het is goed om te zien dat er steeds meer wedstrijden in de belangstelling staan en dat er mensen komen kijken. Helaas op dit moment met name achter de hekken. En laten we eerlijk zijn, veel toeschouwers geeft het clubgevoel natuurlijk ook net dat beetje extra. Bij de SilverCup en bij de kampioenswedstrijd van Heren Jong 1 ging dit helaas ook gepaard met zwaar vuurwerk, dan wel harde explosies die door heel de wijk te horen waren. Dat betreuren wij ten zeerste. Enerzijds omdat het wettelijk verboden is, anderzijds omdat we hiermee ernstige overlast veroorzaken voor onze buren in de wijk. 

Onacceptabel
Het afsteken van vuurwerk is ten strengste verboden; het bestuur volgt hierin de KNHB richtlijn en noch op ons complex, noch in de directe omgeving van ons complex, is het afsteken van enige vorm van vuurwerk toegestaan (nog los van het feit dat het al wettelijk verboden is). Wie zich hier niet aan wenst te houden zal onmiddellijk worden verwijderd. Daders worden aangemeld bij de tuchtcommissie en kunnen rekenen op een flinke sanctie als gevolg van wangedrag. We hanteren hierbij een zero tolerance beleid. Wij vinden dit gedrag namelijk onacceptabel. 

Camerabeelden
Wij zijn momenteel o.a. met behulp van camerabeelden aan het onderzoeken of wij de dader(s) van afgelopen zondag kunnen achterhalen. Mocht dit het geval zijn kunnen ook zij zich melden bij de tuchtcommissie.

Belofte aan de wijk
Wij hopen dat dit bericht een preventieve werking zal hebben en dat dergelijk gedrag bij HCY tot het verleden behoort. Dat is ook onze belofte aan de wijkbewoners en vragen aan iedereen om zich aan deze en andere regels te houden om onze positieve positie in de wijk te behouden. 

Het bestuur