Sponsor in beeld: Sterk Glas
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 2 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 26 juni 2021
Tijd T/U Team Tegen team
09:00 Uit Jongens 8E2 HC Pijnacker J8E1
16:00 Uit Meisjes B7 De Kieviten MB4
17:00 Thuis Meisjes A4 HC Schiedam MA4
Sp 8 Juni

Sponsor in beeld: Sterk GlasWij feliciteren onze sponsor Sterk Glas met de stap die zij vorig jaar hebben gezet door groothandel van den Heuvel glas Rijswijk over te nemen. Hierdoor kan de groep ook als groothandel en distributeur van glas op de markt opereren.

Sterk Glas BV is sinds 1921 een begrip in Den Haag en omstreken. Door een fusie in 2018 is Sterk Glas uitgegroeid tot een van de grootste glashandels in de regio. Betrouwbaarheid, vakkundig advies en service zijn de sleutelwoorden tot het succes van het bedrijf. Sterk Glas levert en monteert alle soorten glas zowel aan particulieren als bedrijven. Reparatie van een ruit, plaatsen van een hardglazen deur of vervangen van alle beglazing in uw woning. Regelmatig vervangt Sterk Glas ook het glas in het clubhuis, als er weer een ruit is geraakt door een hockeybal.

Martijn Ramekers is eigenaar van Sterk Glas. Hij is vader van 3 hockeyende kinderen bij HCY en zelf speelt hij niet onverdienstelijk bij het Veteranenteam H35B (VetC). Ook is Martijn actief in de sponsorcommissie en onderhoudt hij relaties met sponsoren. Wederom een mooi voorbeeld van een succesvolle combinatie van sponsor, vrijwilliger, supporter en speler. Wij hopen daarom dat Sterk Glas nog jaren sponsor van HCY zal blijven!


Bijlage bij dit nieuwsbericht : Sponsorsterkglass.jpg