5. H1 Silvercup 2018 04.jpg 9. H1 Silvercup 2018 05.jpg 8. terrasmeubilair.jpg 1. H1 Silvercup 2018 01.jpg 12. Hockeymeisje 02.jpg 11. H1 Silvercup 2018 06.jpg 4. mb1kampioen2014.jpg 6. esmeelooijen.jpg 13. H1 Silvercup 2018 07.jpg 3. H1 Silvercup 2018 03.jpg 14. veld1.jpg 10. Foto benen.jpg 15. H1 Silvercup 2018 08.jpg 2. Foto vlag.jpg 7. Hockeymeisje 01.jpg
Handige links

Crowdfunding
Mobiele Tribune

Klik hier om te doneren
Webcam
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Over de redactie, website en app


De app en website van HC Ypenburg houden we bij in LISA, ons ledeninformatiesysteem. De inhoud wordt geplaatst en bijgehouden door de redactie. In overleg met de webmaster en de verschillende commissies proberen we constant verbeteringen te maken en de gehele site zo effectief mogelijk voor iedereen in te richten. Suggesties voor verbeteringen zijn altijd welkom.


Om de HCY app te downloaden klik je op de het Apple of Android icoon bij sociale media links.

Je kunt op de app inloggen met de gegevens die je toegestuurd hebt gekregen. Als je je gegevens kwijt bent, stuur dan een bericht aan de webmaster of de ledenadministratie.

Heb je content voor de website en app, lever die dan aan via [email protected]. Denk daarbij wel aan de volgende zaken


  • We schrijven graag een stukje maar weten niet altijd waar je precies mee bezig bent. Een kort stukje tekst voegen bij je verzoek helpt ons erg.

  • De gegevens die we publiceren zijn openbaar. Mocht je dat niet willen, zet privé gegevens dan niet in de tekst.

  • Een foto maakt een bericht levendiger, stuur die bij voorkeur mee. Zorg ervoor dat de foto niet te klein is, dat oogt niet mooi op de site.

  • Mensen kunnen reageren op de site. Let daarop en reageer indien nodig. Optioneel kunnen we "reacties” uitzetten. Zorg ervoor dat je bereikbaar bent, zet een adres in je bericht waar mensen vragen kunnen stellen.

  • Gebruik zoveel mogelijk @hcypenburg.nl adressen voor de communicatie.

  • Berichten kunnen ook op Twitter en Facebook geplaatst worden. Wil je dat niet (of juist wel): geef het aan.

  • We hebben ook een Youtube kanaal. Video is welkom. Wij kunnen losse video's samenvoegen tot een fimpje.

  • We hebben de optie om push berichten te versturen, maar die optie gebruiken we spaarzaam mogelijk.


Voor technische problemen of vragen, bv over het inloggen op de site of op de app of problemen met email, neem contact op met de webmaster.