jongstejeugdcopy.jpg jongensb1.jpg image.jpg IMG_0963 - Version 2.JPG 2016_1211_11151400(2).jpg sakemetjb1.jpg wkveld.jpg Foto test.jpg veld1.jpg esmeelooijen.jpg terrasmeubilair.jpg mb1kampioen2014.jpg
Handige links
Webcam
Hockey.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast


Informatie HCY ClubcardDe HCY Clubcard is hèt nieuwe betaalmiddel op HCY. Sinds enige jaren hanteert HCY een cashless betaalsysteem, wat inhoudt dat er niet contant afgerekend kan worden. Met deze persoonlijke ledenkaart kun je alle horecabestedingen aan de bar afrekenen, het geen snelheid en veiligheid geeft. Naast betaling met de Clubcard kan je ook nog met je reguliere pinpas betalen. Ook voor teams is het handig om met een Clubcard van het team te betalen.

Nieuwe leden ontvangen bij het begin van het seizoen automatisch hun clubcard en wordt gratis aangeboden door onze hoofdsponsor Rabobank. Voor ouders en niet-leden bedragen de kosten EUR 5,00.

De HCY Clubcard kan worden voorzien van saldo via het opwaarderen per PIN-betaling aan de bar van het clubhuis of via een iDEAL internet betaling vanaf EUR 5,00.

Om in te loggen klik hier.

Ben je geen lid en wil je ook een HCY Clubcard? Of wil je een clubcard voor je team aanvragen? Klik dan hier.

Heb je een vraag over de HCY clubcard kijk dan bij de veelgestelde vragen of stuur een mail naar [email protected]