Seizoensafsluiting op HC Ypenburg
Ev 3 Juli

Seizoensafsluiting op HC Ypenburg

Zondag 3 juli was de seizoensafsluiting bij HC Ypenburg. De middag stond bol van de activiteiten.

In een gezellig vol clubhuis werden allereerst de scheidsrechters bedankt zonder wie geen wedstrijd mogelijk is. Vervolgens onthulde voorzitster Saskia Siemensma de winnaar van de trofee voor vrijwilliger van het jaar. Marjolein Schlarmann, stralend gezicht achter de bar, was door de meeste leden verkozen. Daarna was het tijd voor de huldiging van de veldkampioenen: MD2, MC1 en Dames 1 kregen een medaille uitgereikt. Van alle zaal- en veldkampioenen komt een uitvergrote teamfoto te hangen in de Hall of Fame in het clubhuis ter inspiratie voor andere teams. 

Op een zonovergoten veld en met veel publiek langs de kant speelde het gelegenheidsteam Old Stars tegen HCY Heren 1. In de rust boden de Vrienden van HCY een ‘steigerplank borrelbank’ aan, een verrijdbare tribune voor langs het veld, die natuurlijk direct in gebruik werd genomen. 

Ook kan HCY komend seizoen gebruikmaken van hockeytouwen waardoor velden makkelijker kunnen worden opgesplitst. Uit de opbrengsten van de Grote Clubactie is een tweede exemplaar bekostigd. Dat belooft veel gezelligheid komend seizoen!