Vrijdag 10 mei: Guilty Pleasure Feest!
Ev 9 Mei

Vrijdag 10 mei: Guilty Pleasure Feest!Wegens succes geprolongeerd:  Guilty pleasure karaoke! Een fantastisch foute feestavond die gehouden wordt op HCY op vrijdag 10 mei voor senioren (leden en partners, ouders van leden) van 20:00 - 23:30.

Of je nu kunt zingen of niet. Het zingen van bekende klassiekers blijft leuk!

Al die wereldhits waarvan je eigenlijk niet durft te zeggen dat ze heel goed zijn, hits die stiekem toch wel heel erg aanstekelijk werken, heel dansbaar en/of meezingbaar zijn. Kortom eìeìn groot feest van herkenning, zij zullen die avond de revue passeren aldan niet zelf gezongen.

Terwijl je een snack uit de muur haalt in het clubhuis, klinken op de achtergrond hits als ‘I Will survive’, ‘Country Roads’ en ‘Que Si Que No’. Je weet wat voor avond het wordt: Fout! Fouter! Foutst! En herinner je je nog foutere hits? Schroom niet, de karaoke-set staat klaar. 

Waan jezelf weer terug in de jaren '80, en '90 met schoudervullingen, beenwarmers en zing hits van Wham, de Spice Girls, ABBA en ‘hakken’ met DJ ‘Paul Elstak’, zing en dans gezellig mee en beleef deze avond met teamgenoten, ouders en andere senioren leden.

Entree € 12,50 inclusief welkomst cocktail en thema food.