Hockeyschoenen inleveren voor het goede doel!
Ev 23 Februari

Hockeyschoenen inleveren voor het goede doel!Hockeyschoenen nu alweer te klein?
We gaan het veld weer op en wat blijkt, na een kleine 3 maanden zaalhockey passen de kinderen hun veldhockeyschoenen niet meer. En de schoenen? Die zijn natuurlijk als nieuw! 
Kunnen de veldhockeyschoenen nog een ronde mee? Gooi ze niet weg. Maar doneer de veldhockeyschoenen aan HCY. HCY zal deze schoenen verkopen voor het goede doel, deze keer is gekozen voor Spieren voor Spieren.

Waarom Spieren voor Spieren?
Het is een genot om onze kinderen op het hockeyveld te zien spelen en rennen. Wij realiseren ons dat een gezond lichaam waarmee bewegen mogelijk is, iets is om dankbaar voor te zijn. Met de verkoop van hockeyschoenen en door de opbrengst te doneren aan Spieren voor Spieren willen wij bewustwording bewerkstelligen en een beroep doen op de gulheid van een ieder.

Zoek en lever in!
Dus kijk in de schuur en beoordeel of je nog iemand blij kan maken met jouw schoenen. Maak ze schoon en lever ze in bij Elkin. Kapotte en beschadigde schoenen, daar zitten we niet op te wachten.
De schoenen kunnen worden ingeleverd vanaf 18 februari tot 5 maart 2019 op ma, di, do en vr tussen 18.00-20.00 uur en op woensdag tussen 16.00-20.00 uur, met uitzondering van de voorjaarsvakantie.  Verkoop van de veldhockeyschoenen
We verkopen de veldhockeyschoenen op woensdag 6 maart tussen 15.30 – 17.30 uur en op zaterdag 9 maart van 9.00 – 10.30 uur.

Geld
De schoenen kosten 5 euro, 10 euro of als ze gloednieuw zijn 15 euro. 
Neem contant (klein)geld mee!

Helpen
Wil je helpen met de verkoop op woensdag 6 maart of zaterdag 9 maart? Al is het maar een uurtje? Dan horen wij dat graag. Je mag je aanmelden bij [email protected]

Doneren
Heb je geen veldhockeyschoenen in de aanbieding, maar wil je wel doneren? Dat kan natuurlijk altijd. Dat kan via de actiepagina ‘hockeyschoenen voor spieren voor spieren’.
Kijk op: https://www.sportenvoorspieren.nl/actie/renee-hoiting

Over Stichting Spieren voor Spieren  
Spieren voor Spieren is én heeft een goed doel: het onmogelijke mogelijk maken voor de ruim 20.000 kinderen in Nederland met een spierziekte. Dat doen we door gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren: tijdens sportieve acties zoals de jaarlijkse Wintertijd Challenge en Spierathlon, met sportieve partners en met sportieve ambassadeurs. We halen geld op voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten, voor de verbetering van het diagnose- en behandelingstraject en voor hulpmiddelen en het organiseren van leuke dagen. 
Kijk voor meer informatie op www.spierenvoorspieren.nl.